عضویت العربیة
سه‌شنبه، 2 دی 1393 (سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی)
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: براى شهادت حسین علیه السلام، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤ منان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود.
مسیر جاری : صفحه اصلی/انجمن ها/خانه و خانواده/آشپزی، نکات خانه داری و دکوراسیون/شیرینی و دسر،سالاد و سس

آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:27 PM

سالاد روسی روش اول

 

مواد لازم:برای 4 نفر
سیب زمینی پخته شده= نیم كیلو
كالباس خشك وكالباس مرغ با هم= نیم كیلو(باید از كالباسهای پر عطر استفاده كرد)
خیار شور= نیم كیلو
نخود فرنگی= 1 عدد كنسرو
سس مایونز= به میزان لازم
نمك= به میزان لازم
گوجه و كاهو و چیپس برای تزئین= به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها باید طوری پخته شده باشن كه له نشن و باید به صورت نگینی یعنی به صورت قطعه های كوچك خرد بشن...خیار شور و كالباس رو هم به همین حالت خرد كرده و اضافه می كنیم توجه كنید نباید به قطعات خیلی كوچك ریز بشن...بعد نخود فرنگی رو هم همراه با سس مایونز اضافه می كنیم مقدار سس مایونز سلیقه ای هست ولی به نظرمن پر سس خوشمزه تره...نمك هم می زنین و مخلوط می كنین به طوری كه مواد له نشه...با گوجه و كاهو و چیپس هم تزئین می شه و با گوجه و كاهو بسیار خوشمزه است...نوش جان

سالاد روس یا الویه2 - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:27 PM

سالاد ماکارونی

 

مواد لازم:
زیتون خرد شده= یک پیمانه
کالباس ژامبون خرد شده= یک پیمانه
خیار شور= یک پیمانه
هویج خرد شده و پخته شده =یک پیمانه
نخود فرنگی و ذرت پخته شده= یک پیمانه
ماکارونی پیچ= به میزان دلخواه
سرکه و روغن زیتون و آب لیمو= به میزان دلخواه
سس مایونز= به مقدار مورد نیاز
کاهوی سالادی خرد شده =یک عدد
فلفل سیاه : به دلخواه
طرز تهیه:
ماکارونی ها رو میپزید و آبکش میکنید  تا آبشون بره و توی ظرف میریزید و بعد کاهو ها رو که ریز خرد کردید بهش اضافه میکنید و هم میزنید و حالاباقی مواد رو بهش اضاقه میکنی و بعد هم سس و در آخر سرکه و آب لیمو و فلفل و روغن زیتون

سالاد روس یا الویه2 - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:27 PM

سالاد یک دسته گل

 

مواد لازم :
گل كلم 1 عدد
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
كاهو 4 عدد
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی 2 عدد
تخم مرغ پخته 4 عدد
فلفل سبز 1 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
اسپاگتی 3 عدد
شیر هموژنیزه قدری
فلفل قدری
نمك قدری

طرز تهیه :

گل کلم را از ساقه اش جدا کرده خوب بشوئید . سپس آنرا در قابلمه ریخته در آب مختصری نمک بجوشانید تا کمی نرم بشود . بگذارید گل کلم زیاد نرم شود ، سپس آب را جدا نموده گلهای کلم را روی ظرف سالاد بشکل تپه روی هم بریزید و بالای آن نمک و فلفل و روغن زیتون و عصاره لیموترش بپاشید .
سیب زمینی پخته را له کرده ، مقداری نمک ، شیر و سس مایونز با آن مخلوط نموده آنرا با قاشق پهن باندازه مساوی روی گلهای کلم بمالید .
چاقوی نوک تیزی را در آب سرد فرو برده و از طول ، شکافی بر هریک از گلهای کلم وارد بیاورید . تخم مرغهای پخته را چهار قسمت نموده آن را روی سالاد طوری قرار بدهید که قسمت های زرده آن نمایان باشد و بشکل گل زرد بنظر برسد . مغز کاهو را هم در وسط سالاد و گوجه فرنگی حلقه حلقه شده ، در قسمت پائین ظرف سالاد قرار بدهید .
فلفل سبز را بقطعات نازک بریده روی گوجه فرنگی گذاشته چند دانه زیتون سبز را در اطراف تخم مرغ بچینید .

سالاد روس یا الویه2 - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:28 PM

سالاد ماکارونی با ماست چکیده


مواد لازم برای 4 نفر:
ماکارونی پیچ رنگی                          250 گرم

گوجه فرنگی خرد شده                            2 عدد

فلفل دلمه ای سبز خرد شده                         1عدد

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده                       1عدد

پیازچه خرد شده                               100 گرم

سس مایونز            یک دوم پیمانه (در صورت دلخواه)

ماست چکیده                                  یک پیمانه

خامه                                   یک دوم پیمانه

روغن زیتون                          2 قاشق غذاخوری

سرکه                                2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                              به میزان لازم

 

salad-makaroni-mast

 

طرز تهیه:
ابتدا در ظرف مناسبی آب بریزید؛ یک قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کرده و زمانی که آب جوش آمد، ماکارونی را اضافه کنید.

بعد ازاین که ماکارونی ها مغز پخت شد، آبکش کرده و 2 قاشق روغن زیتون را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به هم نچسبد.

ماست چکیده، خامه، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید بزنید تا یک دست شود. ماکارونی، پیازچه و فلفل دلمه ای رنگی را با سس مخلوط کنید.

در آخر گوجه فرنگی فیله شده خرد شده را اضافه کنید.سالاد را در ظرف ریخته و روی آن را تزئین کنید.در صورت استفاده از سس مایونز آن را با ماست چکیده و خامه مخلوط کنید.

نکته تغذیه ای
این غذا حاوی گوجه فرنگی، فلفل و پیازچه است بنابراین غنی از ویتامین C و پیش سازهای ویتامین A می باشد.

انرژی کل: 1780 کیلوکالری

ماهنامه دنیای تغذیه


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:28 PM

سالاد رژیمی sababoy


طرز تهیه سالاد رژیمی ابداعی هموطنی شمالی

با سلام

می خواستم یک سالاد بسیار خوشمزه که مدتی است کشف کردم به شما معرفی کنم تا شما هم به دیگر دوستان توصیه کنید تا استفاده کنند. من به خاطر ناراحتی معده ام چند سالی می شه که اصلاَ نمی توانم از سس مایونز استفاده کنم. هر زمان هم که سالاد خیار گوجه هویج و کاهو درست می شد خالی می خوردم. تا اینکه دیدم بعضی افراد داخل سس مایونز ماست می ریزند. فکر کردم اگر ماست خالی در آن بریزم چه اتفاقی می افتد. از طعمش خوشم نیامد. بعد دیدم ما شمالیها که علاقه زیادی به نعنا یا به قول خودمون دلال(احتمالاَ می دانید چیه: نعنا و خلی واش ساییده شده با نمک) داریم آن را هم اضافه کنم. نمی دانید چه حسی پیدا کردم. اصلاَ وصف شدنی نیست. واقعاَ خوشمزه شده بود. یک کاسه بزرگ ماست و دلال و بعدش خیار و گوچه و کاهو و هویج رنده شده. هر کدام از بستگان هم که خبر دار شدند درست کردند و سس را کنار گذاشتند. از طریق رسانه ای وسیع مثل سایت شما می توان فرهنگ مصرف نکردن سس را ترویج داد تا از حجم وسیع شکم های برآمده کم کرد!


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:28 PM

سالاد قارچ و مرغ

 

مواد لازم:
قارچ= 300گرم
 بال و گردن مرغ= حدود 300 گرم
پیاز سرخ شده= نصف قاشق غذاخوری
 هویج= 2عدد
 نخود فرنگی= 50 گرم
 فلفل دلمه ای خرد شده= یک قاشق غذاخوری
 جعفری خرد شده= یک قاشق غذاخوری
آرد گندم= سه قاشق غذاخوری
 کره= 50 گرم
شیر= یک لیوان بزرگ
خامه= 3 تا 4 قاشق غذاخوری
 پودر سیر= 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه 3 یا 4 قاشق غذاخوری شود . سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید. استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.
توجه: این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود.

 

سالاد روس یا الویه2 - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:28 PM

طرز تهیه سالاد هويج

مواد لازم براي چهار نفر :

هويج ورقه شده 3_4 عدد

شكر يك چهارم قاشق چايخوري

سير خرد شده سه تا چهار حبه

پودر زيره يك چهارم قاشق چايخوري

آبليمو يك قاشق غذا خوري

روغن زيتون دو تا سه قاشق غذا خوري

سركه يك تا دو قاشق غذا خوري

نمك وفلفل سياه،گشنيز،جعفري وريحان خردشده (به ميزان لازم)

carrot_salad

طرز تهيه :
هويج ها را در آب نمك يا به صورت بخار پز بپزيد تا فقط نرم شوند،سپس آن راآبكشي كنيد ودر ظرفي بريزيد. شكر،سير،زيره،آبليمو،روغن زيتون و سركه را به همراه سبزي هاي خرد شده ونمك وفلفل با هم مخلوط كرده و روي هويج بريزيد.قبل از سرو،سالاد را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:29 PM

سالاد روس یا الویه روش دوم

 

مواد لازم :
سیب زمینی پخته 1 فنجان
لوبیا سبز 0.5 فنجان
نخود فرنگی 0.5 فنجان
لبو 0.5 فنجان
نعناع 0.25 فنجان
ترخون 0.25 فنجان
جعفری ساطوری شده 0.25 فنجان
كالباس 2 فنجان
سس مایونز 1 فنجان
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سركه 3 قاشق سوپخوری
خیار شور 0.5 فنجان
فلفل قدری
نمك قدری

طرز تهیه :

سالاد روس یا اولیویه را با انواع سبزیجات و گوشتهای پخته میتوان تهیه نمود اما باید دقت كرد اندازه های آن متناسب با هم باشند .
سس مایونز را با سركه , روغن زیتون , نمك , فلفل , نعناع , ترخان و جعفری خرد شده مخلوط میكنیم سایر مواد آماده شده را داخل این سس می ریزیم و بهم میزنیم آنگاه سالاد را در دیس میریزیم و اطراف آنرا با برگ كاهو و حلقه های گوجه فرنگی و خیارشور تریین میكنیم , ممكن است سالاد را در گوجه فرنگی های یك اندازه كه سر آنرا برداشته و داخل آنرا خالی كرده ایم پر كنیم و مطابق شكل تزیین كنیم .
سالاد روس یا سالاد اولیویه با تزیین ژامبون یا كالباس
سالاد روس یا سالاد اولیویه را در ظرف گردی می ریزیم روی آنرا صاف میكنیم بعد قطعات ژامبون یا كالباس را بشكل قیف لوله میكنیم و داخل آنرا كمی جعفری خرد شده با خیارشور خرد شده میریزیم , بعد با سس مایونز در قیف آنها را پر میكنیم و روی سالاد بشكل شعاع می چینیم و روی آنرا با زیتون هسته گرفته كه كمی سس مایونز مایده ایم تزیین میكنیم , برای تزیین لوله های ژامبون یا كالباس اگر بخواهیم سس مایونز غلیظ تر شود و بهتر شكل گیرد 2 تا 3 قاشق سوپ خوری سس مایونز را با 2 تا 3 عدد زرده تخم مرغ پخته شده سفت و رنده شده مخلوط میكنیم و خوب هم میزنیم تا كاملا نرم و لطیف شود بعد در قیف میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست

 

سالاد روس یا الویه2 - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:29 PM

سالاد ماکارونی با کالباس

 

مواد لازم:
سس مایونز= به مقدار مورد نیاز (بسته به ذائقه شما)
كلباس یا ژانبون خورد شده 200گرم
ساقه پیازچه 5 عدد( به دلخواه)
گوجه فرنگی 5عدد
هویج رنده شده خام یك عدد
نخودسبز فرنگی یك قوطی كنسرو
خیار شور= یک پیمانه
ماکارونی فرمی 250 گرم
نمک ، روغن مایع : به میزان لازم
طرز تهیه:
ماکارونی ها رو میپزید و آبکش میکنید تا آبشون بره و توی ظرف میریزید و2تا قاشق روغن مایع (زیتون یا سویا)به آن اضافه میكنیم موادی مثل خیار شور گوجه فرنگی پیازچه را به یك شكل خورد میكنید( مثلا به اندازه یك بند انگشت) همه مواد را داخل ظرف ماكارونی میریزیم و مخلوط میكنیم سپس نمك وفلفل وسس را اضافه میكنیم. سالاد ماكارونی شماآماده است نوش جان!!!

سالاد ماکارونی با کالباس - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:29 PM

 

تهیه سالاد مرغ

 

موادلازم :
سینه مرغ                    یک عدد کامل

قارچ                             نیم کیلو

چیپس خلال                       یک بسته

پیاز سرخ شده           سه قاشق غذاخوری

سس مایونز                  به مقدار دلخواه

نمک و زردچوبه              به مقدار لازم

 

طرز تهیه :
سینه مرغ را می پزیم و ریش‌ریش می‌کنیم.

سپس آن‌را با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و آن‌را تفت می‌دهیم. مرغ نباید خیلی سرخ شود، فقط به اندازه ای که با پیازداغ و روغن مخلوط شود.

کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و آن را کنار می‌گذاریم.



salade-morgh

سپس قارچ را با حرارت زیاد می‌پزیم تا آب آن خشک شود. برای این‌که رنگ قارچ تیره نشود، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه می‌کنیم و با کمی نمک می‌پزیم.

اگر به قارچ، دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید خوش طعم می‌شود.

وقتی آب قارچ کاملا خشک شد، کمی روغن زیتون اضافه می‌کنیم و آن‌را کمی تفت می‌دهیم.



salade-morgh02

مرغ پخته شده، قارچ و چیپس خلال را با هم مخلوط کرده و سس مایونز به آن اضافه می‌کنیم. مقدار سس بستگی به ذائقه خودتان دارد.

این سالاد بسیار راحت و سریع آماده می‌شود و یک غذای کامل و بسیار خوشمزه است.

امتحان کنید مطمئن باشید خوشتان می‌آید.

نکته:
این سالاد در واقع "چیکن استروگانف" است که به جای "خامه" از "سس مایونز" استفاده کردم. چون می‌خواستم با اسم فارسی به کار ببرم سالاد مرغ نوشتم فکر می‌کنم بهتر از چیکن استروگانف باشد.

می‌توانید این سالاد را با خامه هم درست کنید و به همین خوشمزگی است.

منبع : شیندخت

salade-morgh03


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:30 PM

سالاد تابستانی با سبزیجات

 

 

مصرف منابع محتوی فیبر موجب كاهش كلسترول خون می شوند ، انواع مختلف فیبرها ( مواد غیر قابل هضم ) درمواد غذایی گیاهی موجوداند . ولی نوعی از فیبر كه بیشترین اثر را بر كاهش كلسترول خون دارد ، پكتین نام دارد . منابع غنی از پكتین عبارتند از : سیب ، مركبات مثل پرتقال، لیمو و گریپ فروت ، توت فرنگی ، هویج و غلات سبوس دار .
این سالاد به علت دارا بودن انواع مختلف سبزیجات ، مقادیر فراوانی فیبر غذایی دارد. همچنین دارای پتاسیم خوبی است كه در كاهش فشار خون موثر است.
فقط توجه داشته باشید افراد با فشار خون بالا حتماً سیر را در سس سالاد استفاده كرده و مقدار نمك را نیز كم كنند.

مواد لازم:
1فنجان     پیازچه خرد شده
1فنجان     خیار خرد شده
5/1 فنجان     هویج رنده یا خلال شده نازك
1فنجان    قارچ ورقه شده
1فنجان     كرفس خرد شده نازك
1 فنجان     گل كلم خرد شده ریز
5 عدد     گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری     برگ تربچه ریز شده
1قاشق غذخوری     شاهی آبی یا جعفری ریز شده
طرز تهیه: 
پیازچه، خیار، هویج، قارچ، كرفس و گل كلم را پس از شستشو خرد كرده و با هم مخلوط كنید.
سپس گوجه فرنگی خرد شده را به سالاد اضافه كنید.گوجه فرنگی در این سالاد باید كاملاً رسیده و شیرین باشد و زیاد خرد نشود. برگ تربچه ریز شده و شاهی آبی یا جعفری را روی آن بریزید و خوب مخلوط كنید.
مواد لازم برای سس سالاد:
2 حبه     سیر ریزشده
1 قاشق غذاخوری     تربچه ریزشده
2 قاشق غذاخوری     آب لیموترش تازه
1 قاشق غذاخوری     سركه سیب
1 قاشق غذاخوری     عسل
1 قاشق غذاخوری     پودر خردل
1 قاشق غذاخوری      روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری     ماست كم چرب
به مقدار لازم      نمك و فلفل
طرز تهیه:
ماست و عسل را در ظرفی جدا گانه با چنگال خوب هم بزنید و به تدریج آب لیمو ترش و سركه سیب را به آن اضافه كنید. پودر خردل، روغن زیتون، نمك و فلفل را نیز به مایع افزوده و در مرحله آخرتربچه و سیر ریز شده را به آن اضافه  كنید و در یخچال بگذارید. بعد از10 دقیقه سس را از یخچال بیرون آورده و دوباره هم بزنید تا سس به طور كامل آماده شود.
سالاد را می توانید در كاسه ای با برگ های تازه كاهو تزیین كنید. سس را نیز می توانید جدا و یا روی سالاد استفاده كنید

 

سالاد تابستانی با سبزیجات - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:30 PM

چگونه سالادمان را سالم‌تر تهيه کنيم؟(6 جايگزين سس)
 
این را زیاد گفته‌ایم و زیاد شنیده‌اید که سس چرب است و ضرر دارد و اگر اضافه وزن دارید، دور‌ سس را خط بکشید و ... اما کمتر درباره این موضوع حرف زده‌ایم که به جای سس چه چیزهایی را می‌شود جایگزین کرد. شما می‌دانید اگر یک روز نخواهید روی سالادتان سس بریزید، چه موادی را می‌توانید به جایش استفاده کنید تا سالادتان را مزه‌دار کنید؟
6 جایگزینی که این هفته می‌خوانید، قرار است به همین سوال پاسخ بدهد.

saladsalem

 

 

1- روغن زیتون
خیلی‌ها طعم و بوی روغن زیتون را دوست ندارند، در حالی که این روغن بودار در کنار بو و طعم نسبتا ناخوشایندش صدها مزیت دارد که مهم‌ترین اثر محافظتی آن پیشگیری از افزایش چربی خون و در نهایت حفظ قلب از ابتلا به انواع بیماری‌هاست. از دیگر مزایای این روغن می‌توان به اثر پیشگیرانه آن از ابتلا به برخی سرطان‌ها اشاره كرد. اگر قصد دارید غذایی كربوهیدرات دار بخورید بهترین کار برای اینکه قندخون‌تان بالا نرود اضافه کردن روغن زیتون به سالادتان است. به این ترتیب قند خون و حتی تری گلیسرید در حدود مناسبی ثابت می‌ماند، پس اگر دیابت دارید، بدانید که مصرف روغن زیتون حساسیت بدن شما را نسبت به انسولین بیشتر کرده و قندخون‌تان تنظیم می‌شود. شما می‌توانید به جای سس‌های چرب و آماده، کمی روغن زیتون را با سرکه یا آب‌لیمو مخلوط کنید و با اضافه کردن کمی ادویه و چاشنی‌های مخصوص سالاد سس خوش‌مزه و خوش‌طعمی تهیه کنید. اگر هم از روغن زیتون بدتان نمی‌آید، می‌توانید آن را به تنهایی روی سالاد کاهو، کلم و کلم بروکلی بریزید و میل کنید.

 

2- آب گوجه‌فرنگی
گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین‌های A و C و مملو از پتاسیم است. بنابراین عادت به مصرف‌اش به تنظیم فشار خون كمك می‌كند. علاوه بر همه اینها، گوجه‌فرنگی منبع لیكوپن است که آثار محافظت‌کننده قلبی و عروقی داشته و یك آرامش‌بخش به حساب می‌آید. به همین دلیل می‌توانید به جای سس، گوجه‌فرنگی را رنده کنید، به آن کمی پیاز یا سیر ساطوری شده بیفزایید و با کمی آب‌لیمو یا سرکه، نمک و روغن زیتون، روی سالادتان بریزید. علاوه بر این می‌توانید آب گوجه‌فرنگی را کمی بجوشانید و بعد از سرد شدن با آب‌لیمو یا آب نارنج مخلوط کرده و هر روز از آن بهره ببرید.

 

3- پنیر کم‌چرب
پنیر نیز می‌تواند یکی دیگر از جایگزین‌های سس باشد؛ البته پنیر کم‌چرب. پنیر علاوه بر طعم‌اش دارای مقادیر قابل ملاحظه‌ای پروتئین باكیفیت است و تقریبا تمام اسید آمینه‌های ضروری بدن را دارد. اگر پنیر پاستوریزه یا همان پنیر معمولی را روی سالادتان رنده کنید، غذای کاملی مصرف کرده‌اید؛ چرا که پنیرهای تازه علاوه بر پروتئین دارای چربی هم هستند. بنابراین یادتان باشد که با مصرف این سس، کمی از حجم غذایتان را کم کنید. عده‌ای آب پنیر را نیز جزو تركیبات سس‌شان به كار می‌برند. آب پنیر ارزش غذایی بسیار بالایی دارد؛ یعنی دارای مقادیر قابل ملاحظه‌ای مواد معدنی خصوصا کلسیم و ویتامین‌های محلول در آب مثل گروه B است، بنابراین فردی که می‌خواهد چربی و پروتئین کمی مصرف کند و به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد، می‌تواند آن را روی سالاد خود بریزد؛ البته به شرطی که با سبزی‌های معطر طعم‌دار شده باشد.

 

4- ماست و آب‌ماست
بعضی‌ها ماست را به‌عنوان سس استفاده می‌کنند؛ چه به‌تنهایی، چه مخلوط با سایر چاشنی‌ها (مثل آب‌لیمو، روغن زیتون و فلفل) و فقط باید سعی کنید ماست‌های کم‌چرب و غنی‌شده را برای استفاده روی سالادهای‌تان استفاده کنید تا غذای کاملا سالمی مصرف کرده باشید. یک لیوان ماست کم‌چرب حدودا 55 کیلوکالری انرژی دارد و دارای پروتئین و کلسیم است و به سالمندان، کودکان و زنان باردار، زیاد توصیه می‌شود. آنهایی که نمی‌خواهند دچار چاقی و اضافه وزن شوند و در عین حال می‌خواهند از خوردن انواع سالادها لذت ببرند، می‌توانند از ماست و آب ماست طعم‌دار شده با انواع ادویه‌جات بهره ببرند. یادتان باشد اگر از ماست روی سالادتان استفاده می‌کنید نوشابه‌های گازدار را به مقدار خیلی کم بنوشید یا اصلا مصرف نکنید زیرا به علت داشتن اسید فسفریک (فسفر زیاد) باعث عدم جذب كلسیم موجود می‌شوند. در ضمن، شما می‌توانید با كمی لبوی پخته رنده شده، رنگ زیبایی را به سس‌تان بدهید.

 

5 -آب‌لیمو و لیموی تازه
اگر به‌عنوان یک خانم باسلیقه و کدبانو کنار همه غذاهایتان لیمو یا آب‌لیمو قرار می‌دهید، باید به شما تبریک گفت؛ چرا که به فکر سلامت همه اعضای خانواده هستید. اگر هم تاکنون در کنار غذاهایتان از لیمو استفاده نمی‌کردید، از این به بعد سعی کنید حتما ظرف آب‌لیمو را در کنار غذا قرار دهید یا حتما در هر فصل لیموی تازه مخصوص آن فصل را بخرید. مصرف آب‌لیمو به همراه غذا مانع بروز کمبود آهن و ویتامین C می‌شود. از آنجا که آهن در انواع گوشت، تخم‌مرغ، حبوبات و غلات یافت می‌شود در صورت مصرف هم‌زمان فرآورده‌های گیاهی و حیوانی و آب‌لیمو جذب این ماده معدنی بیشتر خواهد شد. بنابراین اعضای خانواده‌تان را به مصرف آب‌لیمو و لیموی تازه عادت دهید و به جای سس‌های چرب و آماده، آب‌لیمو با سالاد مصرف کنید. انواع سالادها اعم از سالاد سبزیجات و سالاد شیرازی به همراه آب لیمو یا لیموی تازه طعم بسیار خوشایندی پیدا می‌کند كه در حضور رب‌ انار، این خوش‌طعمی چند برابر خواهد شد.

 

6- آب‌نارنج و غوره
نارنج هم میوه‌ای از خانواده مرکبات است. آب نارنج، ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین‌ C بوده و تاحدودی خواص آب‌لیمو را دارد. آب نارنج را می‌توانید به جای سس روی انواع سالاد سبزیجات و حتی سالاد میوه استفاده کنید، به خصوص برای افرادی كه ترشی ملایم را می‌پسندند، بدون اینکه کالری اضافی وارد بدن‌شان شده باشد. حتی می‌توان آب نارنج را به جای آب‌لیمو با ماست و یا رب انار و روغن زیتون مخلوط کرد و سس خوش‌طعم و معطری تهیه کرد.


آب‌غوره نیز دارای طعم ترش و کمی شور است و برای افرادی که مبتلا به چربی خون هستند، توصیه می‌شود. اگر آب‌غوره با سالاد مصرف شود به لاغر شدن و کاهش وزن کمک شایانی می‌کند. آ‌ب‌غوره همچنین به علت خوش‌طعم کردن سالاد می‌تواند به همراه انواع سالادها مخصوصا سالادهایی که با کاهو، کلم بروکلی، کلم برگ و خیار درست شده‌اند به جای سس مصرف شود، البته بدون مصرف نمك اضافی.


منبع:


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:30 PM

سالاد کلم و هویج

 

 

مواد لازم :
كلم پیچ سفید 1عدد كوج
هویج خام 1 كیلو
سس مایونز به میزان لازم
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
سركه 3 قاشق غذا خوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
كیوی پوس كنده 2 عدد جهت تزیین

طرز تهیه :

كلم را با كارد تیز بصورت رشته های خیلی باریك بریده و در ظر فی مریزیم . سپس هویج ها را پوست گرفته و آنها را با رنده درشت رنده كرده و به ظرف كلم اضافه مینماییم .
سپس مایونز / آب لیمو / سركه / نمك و فلفل سیاه را به مواد اضافه كرده و خوب مخلوط مینماییم. در این مرحله میتوان بدلخواه مقدار مواد افزودنی را كم و یا زیاد نمود . فقط بخاطر داشته باشید كه مقدار هویج و كلم پس از خرد شدن و مخلوط كردن به یك اندازه باشد كه طعم سالاد شما بصور یكنواخت باشد و طعم هویج و یا كلم بتنهای زیاد نباشد.
این سالاد را پس از آماده كردن در ظرف گرد متناسب با مقدار سالاد ریخته و آنرا با حلقه های كیوی تزیین نمایید.
این سالاد بسیار خوشرنگ و با طعمی متفاوت میتواند در مهمانیها همراه با دیگر سالادها سفره شما را زیباتر نماید.

 

سالاد روس یا الویه2 - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:30 PM

طرز تهیه سالاد یونانی

 

 

مواد لازم:
کاهو ریز خرد شده=1 لیوان
گوجه فرنگی=4 عدد
خیار سبز=3 عدد
فلفل دلمه سبز=1 عدد
پیاز سفید=1 عدد حلقه حلقه شده
پنیر فتا=2/1 لیوان(بصورت مربع های کوچک خرد شده)
زیتون سیاه بی هسته=4/1 لیوان
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون=3/1 لیوان
سرکه=3 قاشق غذاخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک و فلفل=بمقدار لازم
سیر رنده شده=1 حبه
طرز تهیه:
1. کاهوی ریز شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
2. گوجه فرنگی ها را به صورت باریک خرد کنید و خیار سبزها را هم حلقه حلقه کنید و به مواد بیفزایید.
3. فلفل دلمه را به صورت باریک خلال کنیدو همراه با پیاز حلقه شده به مواد بیفزایید.
4. پنیر و زیتون هسته گرفته را هم در آخر به مواد اضافه کرده و سالاد را هم بزنید.
5. برای تهیه سس تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد بریزید.

سالاد یونانی - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:آموزش جدیدترین سالاد ها به همراه عکس
شنبه 2 بهمن 1389  3:31 PM

سالاد کلم و کشمش

 
 
 
با استفاده از كلم برگ، می‌توان سالادهای متنوعی درست كرد كه در آن از سبزیجات مختلفی استفاده می‌شود ولی این بار در كنار ترشی آبلیمو و عطر سبزیجات معطر، شیرینی حاصل از كشمش، به آن طعم تازه‌ای بخشیده است.
مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 400 گرم كلم برگ سفید [خواص كلم]
ـ 2 عدد پیازچه
ـ 175 گرم هویج
ـ 115 گرم كرفس
ـ 70 گرم كشمش
ـ نصف قاشق چای‌‌خوری سرخالی زیره سیاه (در صورت دلخواه)
ـ یك قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
ـ 3 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بودار
ـ یك قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
طرز تهیه:
1 ـ با استفاده از یك چاقوی تیز، كلم برگ را به صورت خلالی خرد كنید. پیازچه‌ها و ساقه‌های كرفس را نیز حلقه‌حلقه ببرید. هویج‌ها را به وسیله چاقو به شكل خلالی خرد كرده یا اینكه از رنده درشت استفاده كنید.
2 ـ بعد از اینكه مرحله برش همه سبزیجات به پایان رسید، سبزیجات خردشده را در كاسه بلوری بزرگی ریخته، سپس كشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنید.
3 ـ جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو را نیز به سالاد اضافه كرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط كنید. درظرف حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم تركیب شود.
پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلا‌ل‌های هویج و پیازچه تزئین كرده و سرو كنید.
نكته: اگر دری برای كاسه پیدا نكردید، از پلاستیك‌ محافظ غذا برای پوشش دهانه ظرف استفاده كنید.
برگرفته از آشپز ایرانی

سالاد کلم و کشمش - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی


bardia_m

bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

دسترسی سریع به انجمن ها