کاربر میهمان به پرتال راسخون خوش آمدید ورود به محيط کاربري فراموشی رمز عبور عضویت یک شنبه یکم فروردین 1389 خورشیدی (اصلاح الگوی مصرف)
مقالات موضوعی

مسیر جاری: صفحه اصلي / اخبار و اطلاع رسانی / سیاسی

تبلیغات سایت 

مشاوره
  سه شنبه 20 بهمن 1388     كتاب جين شارپ مهمترين منبع براي اقدامات ضد انقلابي جريان سبز است  
چاپ نظرات
بازديدها: 145
كتاب جين شارپ مهمترين منبع براي اقدامات ضد انقلابي جريان...

جين شارپ و كتابش مهمترين منبع براي اقدامات ضد انقلابي جريان سبز است . به گزارش راسخون به نقل از صبح صادق ، مرور وقايع قبل و بعد از انتخابات دهم رياست جمهوري و تطبيق آن با وقايع و حوادث كشورهايي چون اوكراين،...

 
جين شارپ و كتابش مهمترين منبع براي اقدامات ضد انقلابي جريان سبز است . به گزارش راسخون به نقل از صبح صادق ، مرور وقايع قبل و بعد از انتخابات دهم رياست جمهوري و تطبيق آن با وقايع و حوادث كشورهايي چون اوكراين، لهستان و گرجستان و همچنين بررسي نظريه هاي برخي از متفكران آمريكايي در خصوص حاكميت ليبرال دموكراسي غربي بر دنيا و نحوه مقابله با مخالفين اين تفكر، مي تواند دليلي محكم و مستدل براي اثبات طرح براندازي نرم و انقلاب مخملي در جمهوري اسلامي باشد. ادعايي كه بسياري از سران اصلاح طلب و گردانندگان فتنه آن را رد كرده و معتقدند اين وقايع از پيش طراحي شده نبود و به شكلي خودجوش اتفاق افتاد.
براي تبيين بهتر موضوع و اثبات ادعاي انقلاب مخملي در ايران كافي است سري به كتاب جين شارپ بزنيم. جين شارپ يك نظريه پرداز 83 آمريكايي است كه در موسسه آلبرت انيشتين مشغول فعاليت مي باشد. او كه سابقه طولاني در طراحي عمليات هاي نرم براي تحقق انقلاب رنگين در كشورهاي هدفي چون اوكراين و لهستان دارد چندين كتاب براي تحقق هدف خود به چاپ رسانده است؛ كتاب هايي مانند سياست هاي اقدام غيرخشونت آميز در سال 1973، قدرت اجتماعي و آزادي سياسي در سال 1980 و كتاب دفاع مبتني بر اشخاص غير نظامي در سال 1990 از جمله تلاش هاي وي براي حاكميت ليبراليسم در كشورهاي مخالف آمريكا است.
شايد بتوان گفت مهمترين محصول جين شارپ كتاب از ديكتاتوري تا دموكراسي باشد. اين كتاب كه بيش از يك دهه قبل به چاپ رسيد نسخه پيچيده شده براي كشورهاي مخالف آمريكا محسوب مي شود. وي در اين كتاب با تأسي از نظريه هانتينگتون در كتاب موج سوم دموكراسي سعي كرده كشورهاي مخالف با ليبرال دموكراسي را ديكتاتور معرفي كرده و روش هاي متنوعي براي مقابله با اين كشورها تا حصول دموكراسي مدنظر غرب پيشنهاد دهد.
وقتي بخش هاي مختلف اين كتاب را مطالعه مي كنيد متوجه جملاتي مي شويد كه بارها و بارها از زبان سران جريان اصلاح طلب در حوادث پس از انتخابات شنيده شد. اين جملات آن قدر شبيه و منطبق به هم مي باشد كه تصور ايجاد مي شود كه كتاب جين شارپ ويژه حوادث پس از انتخابات دهم به چاپ رسيده است!!!
شارپ در اين كتاب پس از ارائه نمونه هايي از عدم وجود دموكراسي و آزادي در برخي از كشورها بيان مي كند: اكنون سوال اين است كه در اين شرايط چه بايد كرد؟ سپس اظهار مي دارد: راه حل هايي كه در اولين قدم به ذهن مي رسد غير قابل استفاده است. وي در ادامه بي آنكه قانون اساسي را زير سوال ببرد با بيان اينكه قانون اساسي از سوي به قول او ديكتاتورها ناديده گرفته مي شود سعي مي كند به طور غير مستقيم ايستادگي در مقابل قانون را به مخاطب خود القا كند و مي گويد: قانون اساسي قوانين قضايي و افكار عمومي غالباً به سادگي از طرف ديكتاتورها ناديده گرفته مي شود. شارپ در ادامه از كشته شده ها، مفقود شده ها، شكنجه و بي رحمي دقيقاً همان چيزهايي كه امروز از زبان برخي سران اصلاح طلب شنيده مي شود، سخن به ميان مي آورد و تصريح مي كند در اين موقعيت اولين چيزي كه به ذهن مي رسد استفاده از خشونت براي مقابله با ديكتاتوري است.
وي با تمجيد از اين حركت ها به بي حاصلي آن اشاره كرده و استفاده از روش هاي غيرخشونت آميز را راه حل آن مي داند. به سادگي و با بررسي نكات ارائه شده از سوي جين شارپ مي توان دريافت كه بيان برخي از دروغ ها از سوي سران فتنه و گردانندگان سناريوي تقلب و سپس آشوب مانند خشونت، كشتار، تجاوز، مفقود شدن، عدم كارايي قانون اساسي و متهم كردن نظام به عبور از قانون، زير سوال بردن دستگاه قضايي نكاتي جديد و نو نيست بلكه مسئول موسسه آلبرت انيشتين بيش از يك دهه قبل آنان را بيان داشته، انگار او در سال هاي اوليه دهه 1990 وقايع سال 88 در ايران را پيش بيني كرده و از قبل مي دانسته در ايران 88 قتل ، تقلب در انتخابات و ... اتفاق خواهد افتاد!!!
آقاي شارپ با ارائه 198 روش مقابله بدون خشونت دستورالعمل مقابله با كشورهاي مخالف آمريكا را ارائه مي دهد. اين روش ها كه پيوست كتاب فوق مي باشد، دستورالعمل حوادث پس از انتخابات بود. بررسي حوادث اخير در ايران نشان مي دهد گردانندگان و سران آشوب حدود 120 روش از روش هاي پيشنهادي شارپ را به منصه ظهور گذاشته و آن را عملياتي كردند.
از جمله روش هاي پيشنهادي در اين كتاب تجمع و تحصن هاي گسترده، شعارسازي، استفاده از كاريكاتور و نمادها، پرچم ها، روزنامه ها، راديو و تلويزيون، آسمان نويسي، زمين نويسي و ديوار نويسي بود كه به طور گسترده در حوادث اخير مورد استفاده قرار گرفت.
جين شارپ در پيشنهاد 18 تا 30 خود مواردي را بيان مي دارد كه در حوادث قبل و پس از انتخابات بدون كمترين تغيير مورد استفاده قرار گرفت. وي در بند 18 تا 30 استفاده از رنگ ها و پرچم هاي نمادين، پوشش هاي نمادين، اجراي نماز نمادين، حمل اشياي نمادين، تخريب اموال شخصي، استفاده از نوارهاي نمادين، نمايش تصاوير افراد و شخصيت ها، ايجاد صداهاي نمادين، انجام ادا و اطوار گستاخانه (براي جلب توجه) و بسياري از موارد ديگر كه تماماً در حوادث اخير قابل مشاهده بود را ارائه داده است. استفاده از رنگ سبز، نوار سبز، پرچم هاي نمادين، متهم كردن دولت به عبور از قانون، حضور نمادين در نماز جمعه ، تخريب اموال عمومي و شخصي، ديوارنويسي، شعارنويسي، زمين نويسي و حتي پول نويسي و نيز مانور دادن بر روي واژه ديكتاتور و شعار مرگ بر ديكتاتور نمونه هاي كپي برداري شده از توصيه هاي جين شارپ آمريكايي است.
جريان موسوم به موج سبز در ابتدا با استفاده از رنگ سبز به عنوان نماد رنگين خود و استفاده از احساسات مذهبي با توجه به جايگاه رنگ سبز در اعتقادات مذهبي ملت ايران توانست بخشي از جامعه را با خود همراه سازد و تا حدودي پروژه هاي مورد تأكيد شارپ را عملياتي نمايد. اين جريان سعي داشت با طراحي پروژه كشته سازي كه كد آن را حجاريان با بيان اينكه اصلاحات نياز به خون دارد، داده بود سعي داشت با متهم كردن نظام به خشونت و زير سوال بردن مشروعيت آن بدنه اجتماعي خود را گسترده تر كرده و در ادامه با استفاده از شيوه هاي پيشنهاد شده در كتاب از ديكتاتوري تا دموكراسي ، فضا را به سمت تحقق انقلاب مخملي و فروپاشي نرم نظام پيش برد.
با خويشتن داري نظام و تدابير رهبر معظم انقلاب آرام آرام چهره نفاق جريان سبز نمايان گرديد و به مرور ريزش ها در بدنه اين جريان آغاز شد. اين ريزش خصوصاً پس از نماز جمعه تاريخي تهران به اوج خود رسيد و جريان فتنه را با انفعال مواجه نمود. جريان فوق با تأسي از نكات جين شارپ سعي داشت از مناسبت هاي مختلف از جمله روز قدس و 13 آبان براي رسيدن به اهداف خود استفاده نمايد لكن به علت طرح شعارهاي مغاير با اهداف نظام ريزش هاي اين جريان ادامه يافت. با اين روند جريان طبق توصيه يكي از ليدرهاي خود پروژه كشته سازي در 16 آذر را مجدداً طراحي نموده و سعي كردند با اين طراحي در 16 آذر و روز عاشورا شوك احساسي به جامعه وارد نمايند. عدم تحقق اين هدف و نيز اشتباه احمقانه در روز عاشورا موجب انفعال مجدد جريان فتنه گرديد.
شكست جريان فوق در پروژه كشته سازي در روز 16 آذر و همچنين عاشورا و حماسه 9 دي موجب گشت هدايتگران جريان فتنه براي ايام دهه فجر مجدداً به روش هاي توصيه شده جين شارپ روي آورده تا شايد بتوانند موج مرده خود را به حركت درآورند.
فتنه گران سعي دارند در دهه فجر كه آن را دهه سبز ناميده اند به مدت 10 روز نسخه شارپ را به اجرا بگذارند. زمين نويسي، ديوار نويسي، اسكناس نويسي، تأكيد بر شعار مرگ بر ديكتاتور، سردادن شعار، ايجاد سر و صدا، تجمع در دانشگاه ها، حضور در سخنراني دكتر احمدي نژاد در روز 22 بهمن و ايجاد بي نظمي جهت توهين به سخنران و مواردي ديگر از جمله اقدامات پيشنهادي سران فتنه سبز براي ايام دهه فجر مي باشد كه به راحتي مي توان دريافت جين شارپ و كتابش مهمترين منبع براي اقدامات ضد انقلابي جريان سبز است.

 


/1001/

 


جذب خبرنگار افتخاری
 
  نظر شما درباره این خبر
* با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نطرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید . 
* نظرات شما پش از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .

  نام و نام خانوادگی
    نشانی پست الکترونیکی
  نظرات شما
  نظرات کاربران درباره این خبر


برای این مقاله هیچ نظری ثبت نشده

صفحه اصلی  |  مقالات  |  اخبار و اطلاع رسانی  |  کتابخانه موضوعی  |  مجموعه تصاویر  |  دریافت نرم افزار  |  معرفی پایگاه ها  |  بانک صوت و فیلم  |  کارت پستال
نقشه سایت  |  ارتباط با ما  |  درباره ما  |  عضویت  |  ورود به محیط کاربری

تمامی حقوق این پایگاه متعلق به پرتال فرهنگی و اطلاع رسانی راسخون می باشد. استفاده از مطالب این پایگاه فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.