عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: نوروز، روزی است که قائم ما اهل بیت در آن ظهور می‌کند. بحارالأنوار، ج52، ص276
دارکوب ایرانی

بازدید : 4234 بار

شاهین سانان-کورکور بال سياه

کورکور بال سياه کورکور بال سياه کورکور بال سياه کورکور بال سياه کورکور بال سياه کورکور بال سياه کورکور بال سياه کورکور بال سياه

نام فارسی : کورکور بال سياه
نام انگلیسی : Black-winged Kite
نام عربی : الحدأة سوداء الكتف
نام علمی : Elanus caeruleus
توضیحات : پرنده ای است شکاری که به وسیله اندازه کوچک، رنگ سفید و روشن و سیاهی روی شانه هایش از سایر کورکور ها قابل تشخیص است. رنگ کلی بدنش روشن است. سطح پشتی، کمر و بال هایش خاکستری رنگ است که این رنگ به طور کمرنگ تر تا پشت گردن و روی سرش ادامه دارد. جلوی پیشانی و گونه هایش سفید است و یک خط ابرویی سیاه روی چشمانش دیده می شود. لکه سیاه ، بزرگ و مشخصی روی شانه هایش وجود دارد. دمش به غیر از دو پر وسطی خاکستری رنگش ، سفید است و معمولا در هنگام نشسته بالهایش را زیر دم قرار می دهد. سطح شکمی این پرنده سفید است و شاهپر های اولیه و ثانویه بالش تیره تر هستند. سرش بزرگ و جغد مانند است و معمولا بر روی سفیدی شکم و خاکستری کمرش، طیفی از رنگ نخودی به چشم می خورد. پرنده نابالغ قهوه ای رنگ تر است و روی سر و کمرش پرهای قهوه ای با خالهای سفید رنگی وجود دارد. پرنده نر و ماده از لحاظ ظاهری شبیه یکدیگرند ولی ماده ها اندکی بزرگترند. از پرندگان و پستانداران کوچک ، مخصوصا خرگوش ها تغذیه می کند و برای شکار مانند دلیجه بالای سر شکارش به طور ثابت بال می زند و به یکباره بر روی طعمه اش فرود می آید. در پرواز به غیر از شاهپرهای اولیه و ثانویه اش که سیاه و تیره تر دیده می شوند ، سفیدی سایر قسمتهای بدنش به طور محسوسی مشاهده می شود.به وسیله اندازه کوچک و نوع پروازش از نر سنقر سفید و خاکستری تشخیص داده می شود. رنگ چشمهایش قرمز و رنگ پاهایش زرد است . رنگ منقارش زرد است که در انتها به سیاهی می گراید.
زیستگاه : در بیانهای همراه با چمنزار و مناطق درختی دیده می شود. معمولا در کنار جاده ها و روی تیر های ساخته شده به دست انسان و یا سیم های برق می نشیند.
تغذیه : از پرندگان و پستانداران کوچک ، مخصوصا خرگوش ها تغذیه می کند و برای شکار مانند دلیجه بالای سر شکارش به طور ثابت بال می زند و به یکباره بر روی طعمه اش فرود می آید
اندازه : نر33-36 و ماده 35-38 سانتی متر
سیخک پا : ندارد
چینه دان : ندارد
بال : صفيف بودنش بيشتر است (بال باز بودنش بيشتر است)
حلیت : حرام گوشت

نقشه پراکندگی :
صدای پرنده :

Flash Required

Flash is required to view this media. Download Here

برای دریافت فایل فلش پلیر اینجا کلیک کنید
نظرات کاربران
ادامه نظرات
ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.