عضویت العربیة English
امام هادی علیه السلام فرمودند: شیعیان فقط چهار عید دارند: فطر ، قربان ، غدیر و جمعه. بحار الأنوار، ج 98، ص 351
کتاب های الکترونیکی

سوهان عسلی

سوهان عسلی
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:35 ق.ظ

سوهان عسلی

کنجد و یا خلال بادام 150gr
شکر 150gr
عسل2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده 2  قاشق چایخوری غلیظ
ابتدا شکر و عسل و روغن را در ظرف رویی ریخته روی آتش میگذاریم وحرارت راتند میکنیم مواد را مرتب هم می زنیم تا شکر حل.شود و رنگ آن قهوه ای روشن شود(نبایدزیاد کارامل شود) کنجد را اضافه می کنیم یکی دوبار به هم می زنیم سپس زعفران آب زده را داخل مایه سوهان می ریزیم وحرارت را ملایم می کنیم زمانیکه رنگ مواد باندازه کافی قهوه ای شد ظرف را از.روی حرارت برداشته سینی را خیلی کم چرب کرده وبا قاشق چایخوری کوچک مایع شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم وبعد از سرد شدن سوهان را با کارد از سینی جدا کرده ودر ظرف در داری ریخته واستفاده میکنیم (با این مقدار مواد تقریبا 30عدد سوهان داریم)
نکته 1🌹برای اینکه بفهمیم سوهان  کاراملی شد ه وآماده شده قبل از ریختن کنجد مقداری از آن را در ظرفی که داخل آن یخ وآب سرد است میریزیم اگر سوهان ترد وشکننده بود هم زدن کافیست کنجد را  اضافه میکنیم واگر چسبنده بود دوباره به هم زدن ادامه می دهیم
نکته2🌹دوتا سینی چرب شده آماده کنید سینی 20*30
نکته 3🌹 میتوان از انواع مغرها در سوهان استفاده کرد
نکته 4🌹سرعت عمل داشته باشید موقع ریختن سوهان روی سینی واگر سوهان کمی سفت شد دوباره روی حرارت گذاشته وسپس با قاشق درسینی چرب شده بریزید

 

8pooria
8pooria

کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست