بوي خيار، ليمو و گلاب به کاهش خشم کمک مي‌کند

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89258
محل سکونت : خراسان رضوی

بوي خيار، ليمو و گلاب به کاهش خشم کمک مي‌کند

 
 

بوي خيار، ليمو، گلاب و مصرف شربت تخم بالنگو با گلاب و عرق بيدمشک به کاهش خشم کمک مي‌کند.به گزارش تسنيم، مجيد انوشيرواني متخصص طب سنتي درباره بروز خشم اظهار کرد: مصرف ماده غذايي که گرم يا گرم و خشک يا مولد خلط صفرا باشد، مي‌تواند باعث گرمي اخلاط و افزايش توليد صفرا شود.به‌گفته وي هر ماده غذايي تند و تيز مانند فلفل يا دارچين يا زنجبيل يا سُس‌هاي تند و ... مي‌تواند اين خاصيت را داشته باشد. البته نياز نيست که ما چيز مضري را مصرف کنيم و دنبال مصلح باشيم.اين متخصص طب سنتي عنوان کرد: اگر کساني نياز دارند براي حس کردن مزه غذا از فلفل و تندي استفاده کنند، دچار تجمع اخلاط بلغمي در معده هستند که به همين دليل قادر به دريافت مزه غذا نيستند. در واقع فردي که از نظر جسمي سالم است، نيازي به اين همه ادويه ندارد. انوشيرواني بيان کرد: برخي از عوامل غيرغذايي نيز ممکن است باعث افزايش خشم شود مانند شنيدن موسيقي تند، نگاه کردن به رنگ‌هاي بسيار گرم مثل قرمز و نارنجي و استشمام بو و رايحه هاي گرم که نبايد بوييده شود.وي افزود: بهتر است از رايحه هاي خنک مانند گلاب استفاده کرد.

 

 

 

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 13 تیر 1394  07:33 ق.ظ
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها