عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر کس حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار اوست. بحارالأنوار، ج43، ص261

اسکرامبل تخم‌ مرغ با سوسیس و پنیر چدار

اسکرامبل تخم‌ مرغ با سوسیس و پنیر چدار
پنج شنبه 20 اسفند 1394  08:27 ق.ظ

 

مواد اولیه

نصف پیمانه بلغور درشت (سفید یا زرد)، ۲۵۰ گرم سوسیس گوشت ( این مقدار تقریبا برابر با ۷ تا ۸ سوسیس بزرگ است)، ۳/۴ فنجان پنیر چدار درشت رنده شده، ۴ عدد تخم مرغ بزرگ، نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

مرحله ی اول

ابتدا درون یک ماهیتابه‌ی سایز متوسط، حدود ۲ و نیم پیمانه آب ریخته و اجازه دهید با حرارت زیاد، به جوش آید. سپس نمک را به آن اضافه کرده و دما را کم کنید.

 

مرحله ی دوم

در این مرحله زمان اضافه کردن بلغورها به آب و نمک در حال جوش است. آن‌ها را به آرامی درون ماهیتابه ریخته و درب آن را باز بگذارید تا بتوان محتویات داخل آن و پروسه‌ی طبخ را به دقت مشاهده کرد.

 

مرحله ی سوم

تا زمانیکه بلغورها نرم و سبک شود، مرتب مخلوط داخل ماهیتابه‌ را هم بزنید. تقریبا حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا مواد ترکیبی به مایعی غلیظ تبدیل شود یا به اصطلاح قوام آید.

 

مرحله ی چهارم

در مدت زمانی که بلغورها به طبخ نیاز دارد، می‌توان مراحل آماده‌سازی سوسیس‌ها را انجام داد. با چاقوی بسیار تیز انتهای پوشش سوسیس‌ها را پاره کرده و آن‌ها را پس از خرد کردن به قطعات درشت، درون ظرفی با سایز متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گریل شود. برای گریل شدن سوسیس‌ها ۵ دقیقه زمان لازم است. سپس آن‌ها را بوسیله‌ی کف‌گیر مشبک (سوراخ‌دار) از درون ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. سعی کنید روغن باقی‌مانده از سرخ شدن سوسیس‌ها را برای مراحل بعدی و استفاده‌ی مجدد، درون ظرفی دیگر جمع‌آوری کنید.

 

مرحله ی پنجم

 

 

پس از گریل کردن سوسیس‌ها دوباره به سراغ مایع حاوی بلغورها که به صورت خمیری غلیظ و نرم تبدیل شده است، بروید و آن‌ها را از روی حرارت بردارید و پنیرها و سوسیس گریل شده را به آن‌ اضافه کنید.

 

مرحله ی ششم

در این مرحله روغن باقیمانده از سرخ شدن سوسیس‌ها را درون ماهیتابه‌ای کوچک ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. تخم‌مرغ‌ها را به آرامی و بادقت به گونه‌ای که هیچ تکه از پوست‌ آن‌ها درون ظرف نریزد، داخل ماهیتابه بشکنید. بدون هم زدن تخم‌مرغ‌ها و مخلوط کردن زرده‌ها و سفیده‌ها، اجازه دهید چند لحظه‌ای با حرارت روغن، سفیده‌ها خود را بگیرند. در این حالت با وجود بسته شدن سفیده‌ها، زرده‌ها همچنان شل و نپخته هستند. زمانیکه که به این مرحله رسیدید، سعی کنید به سرعت و با دقت، مواد را بوسیله‌ی کاردک مخصوص آشپزی با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت اسکرامبل لذیذ و خوش‌رنگ تبدیل شود.

 

مرحله ی هفتم

اکنون زمان ترکیب اسکرامبل و سوسیس‌ها و خمیر بلغور است. آن‌ها را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی مناسب سرو کنید. می‌توانید با اضافه کردن مقداری پونه‌ی معطر، طعم و عطری بی‌نظیر را به غذای لذیذ و مطبوع خود، ببخشید.

 

 

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

 

 

 

کاربران برتر شهریور ماه

khodaeem1

khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 88688
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها