عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر کس حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار اوست. بحارالأنوار، ج43، ص261

پای لیمو با میوه های تازه

پای لیمو با میوه های تازه
شنبه 22 اسفند 1394  11:08 ق.ظ

وب سایت آشپز باشی: لیمو بهترین منبع ویتامین C در این فصل است که طعم بسیار مطلوبی به پای لیمو می دهد. با تغییر فصل هوا کمی سرد می شود، بنابراین با این پای از خودتان مراقبت کنید.

مواد لازم :

 

  •  بیسکوییت رژیمی مانند ساقه طلایی : 250 گرم
  •  کره : 100 گرم
  •  تخم مرغ : 2 عدد
  •  آب لیموی تازه : 125 میلی لیتر
  •  شیر غلیظ شده : 405 گرم
  •  خامه : 142 میلی لیتر
  •  ورقه های لیمو برای تزیین : مقداری
  •  آرد ذرت : 2 قاشق غذاخوری
  •  کمپوت گیلاس : 425 گرم یا میوه تازه
پای لیمو
 

طرز تهیه پای لیمو :

1. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت روشن نمایید . بیسکوییت های خرد شده را با کره در یک کاسه مخلوط و سپس با فشار دست درون ظرف مخصوص درست نمودن دسر بریزید و یک لایه نازک کف ظرف و دیواره را از بیسکوییت پر نمایید .

2. تخم مرغ ها را به همراه آب لیموی تازه با چنگال هم بزنید . سپس شیر غلیظ را با آن مخلوط نمایید تا یک دست شوند و روی بیسکوییت ها بریزید . به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی بپزد .

3. سپس به مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا خنک شود و بعد برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید . در این مدت در یک شیر جوش 150 سی سی آب را با آرد ذرت مخلوط نمایید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و برای یک دقیقه به طور مدام هم بزنید تا غلیظ شود .

4. بعد از پخت اجازه دهید تا کاملا خنک شود و بعد به گیلاس ها اضافه نمایید . یک لایه خامه را روی بیسکوییت های خنک شده بریزید . با سس تهیه شده و گیلاس ها آن را تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز :

سعی نمایید از بیسکویت های کم چرب و رژیمی مانند ساقه طلایی برای تهیه این دسر استفاده نمایید . خامه طعم دلنشینی به این دسر می دهد و برای سالم تر بودن این دسر از خامه کم چرب یا با چربی متوسط استفاده نمایید . اگر لیموی تازه در دسترس نداشتید از آب لیموهای طبیعی به جای صنعتی استفاده نمایید .

به جای استفاده از کمپوت میوه ها از میوه های تازه می توانید استفاده نمایید . شیر غلیظ شیرین شده شامل استفاده از شیر گاو و شکر و حرارت دادن آن ها برای چندین دقیقه و پس از خنک شدن قابل استفاده برای پای لیمو است . پای لیمو را در قابلمه نیز می توانید بپزید .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

nazaninfatemeh

nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 59194
محل سکونت : تهران
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها