عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله: بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. میزان الحکمه

ماکارونی ساده با سس

ماکارونی ساده با سس
دوشنبه 24 اسفند 1394  10:22 ق.ظ

 

778910_893
 
می خواهیم روش تهیه ماکارونی ساده و لذیذ را به شما معرفی کنیم این ماکارونی با نوعی سس سرو می شود که برای کودکان انتخابی لذیذ و مقوی است

 

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی , واقعا ساده , خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است . بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید .

مواد لازم :

  •  ماکارونی منحنی کوچک البو , خشک : 225 گرم
  •  پنیر چدار , رنده شده : 175 گرم
  •  پنیر پارمزان تازه , رنده شده : 100 گرم
  •  خرده نان سفید : 4 قاشق غذاخوری
  •  ریحان بازل خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  کره یا مارگارین: یک قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب نمودن

مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

  •  روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
  •  پیاز شالوت , ریز خرد شده : 1 عدد
  •  سیر , کوبیده شده : 2 حبه
  •  گوجه فرنگی کنسروی , خرد شده : 500 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

1. برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید . پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه نموده و مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را درون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید .

2. در همین فاصله , قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده , ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت 8 دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید . سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید .

3. پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط نموده , داخل ظرف نسوز گودی را چرب نمایید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته , با یک سوم ماکارونی , روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها , روی ماکارونی را بپوشانید . برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . چیدن این لایه ها را دو بار دیگر تکرار نمایید طوری که پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد .

4. خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب نموده و روی لایه ی بالایی که پنیر رنده شده است , به طور یکنواخت پخش نمایید . تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند . آن را بلافاصله سرو نمایید .

وب سایت آشپز باشی

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

zahra_53

zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 16289
محل سکونت : اصفهان
rasekhoon_weblog nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها