عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر کس حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار اوست. بحارالأنوار، ج43، ص261

یک  ساعت برای پخت این غذا کافیست!

یک  ساعت برای پخت این غذا کافیست!
پنج شنبه 12 فروردین 1395  06:56 ب.ظ

یک ساعت برای پخت این غذا کافیست!



مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم برای مرغ

  • 500 گرم مرغ چرخ شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 1 ق س سس خردل
  •  ق چ پودر کاری
  •  ق چ پودر آویشن
  • پیمانه پودر سوخاری
  • 1 ق س روغن‌زیتون
  • به میزان لازم نمک و فلفل



مواد لازم برای سس

  • 1 ق س روغن‌زیتون
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 ق چ فلفل پاپریکا
  •  پیمانه آب مرغ
  • 1 پیمانه قارچ
  • 1 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
  •  پیمانه خامه
  • 1 ق س سس خردل
  •  پیمانه ریحان


طرز تهیه:

1. در یک کاسه مرغ چرخ شده را با سیر، پیاز، سس خردل، پودر آویشن، پودر کاری، پودر سوخاری و نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید. به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و آن را به شکل یک توپ کوچک درآورید. آنها را داخل یک سینی بچینید و  به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

2.  در یک تابه با روغن‌زیتون بریزید  و قلقلی ها را داخل آن به مدت 5-4 دقیقه سرخ کنید. بعدازاینکه رنگ آنها تغییر کرد، آنها را از تابه درآورده و داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت 10 دقیقه داخل فر که از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید. بعد آنها را از فر درآورده، داخل ظرفی بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید.

3. سیر و پیاز را با روغن زیتون داغ شده به مدت 4-3 دقیقه تفت دهید. در این زمان قارچ‌ها را بریزید و آنها را هم به مدت 4-3 دقیقه تفت دهید، سپس گوجه‌فرنگی رنده شده، آب مرغ و فلفل پاپریکا را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.

4. حالا خامه و سس خردل را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد از 2-1 دقیقه قلقلی ها را به مواد اضافه کرده و باهم مخلوط کنید. در انتها ریحان خرد شده را روی مواد بریزید و تابه را خاموش کنید. این غذا را می‌توانید با پاستا سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

nazaninfatemeh

nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 59194
محل سکونت : تهران
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها