عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر کس حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار اوست. بحارالأنوار، ج43، ص261

سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون

سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون
یک شنبه 15 فروردین 1395  01:28 ب.ظ

 وب‌سایت آوای سلامتی: ترخون طعم خوبی به سوپ خامه ای مرغ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون , از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده نمایید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

 

  •  کره : 4 قاشق غذاخوری
  •  پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
  •  مرغ پخته ریز رشته شده : 300 گرم
  •  عصاره مرغ : 600 میلی لیتر
  •  ترخون تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری
  •  نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری

سوپ خامه ای مرغ
 

طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ :

1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید .

2. رشته های مرغ را به همراه 300 میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

3. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند . پس از خنک شدن مواد سوپ , آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

4. باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

5. ترخون را به مواد بیافزاید , سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

6. سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد . برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

nazaninfatemeh

nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 59194
محل سکونت : تهران
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها