عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر کس حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار اوست. بحارالأنوار، ج43، ص261

غذای ترکیه ای با خمیر یوفکا

غذای ترکیه ای با خمیر یوفکا
جمعه 20 فروردین 1395  05:14 ب.ظ

817460_219
 
این غذای ترکیه ای یک غذای مجلسی و گوشتی بوده و می تواند انتخاب خوبی برای میهمانیی هایتان باشد توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید

 

یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده غذای ترکیه ای ها گوشت قرمز است. حالا چه به صورت استیکی، و چه گوشت چرخ کرده. و این باعث شده که غذای ترکیه ای جز خوشمزه ترین غذاها به حساب بیاید. در این مطلب هم یکی از همان غذاها را به شما آموزش داده ایم.

 

 

مواد اولیه :

  • روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
  • خمیر یوفکا مثلثی نصف بسته
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • سیر 3 حبه
  • گوشت چرخی 250گرم
  • بادمجان 1 کیلو
  • فلفل سبز تند 4 عدد
  • نمک..فلفل قرمز..زرد چوبه به میزان کافی
  • ماست چکیده 1 پیمانه
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده 2 عدد متوسط

طرزتهیه:

1.خمیر یوفکا مثلثی رو به وسیله نی رول کنید.

2.و تو روغن سرخ کنید .گوشت چرخ کرده رو با پیاز وسیر رنده شده تفت بدهید سرخ کنید.نمک بزنید.فلفل سبز ریز شده وزرد چوبه وگوجه ریز شده رو بعد از اینکه گوشت سرخ شد اضافه کنیدرو حرارت باشه تا اب گوجه کشیده بشه.

3.تو یه ظرف دیگه کمی روغن بریزید وپودر فلفل قرمز رو یه تفت کوچولو بدید زیاد تفت نخوره چون فلفل تلخ میشه.بادمجان کبابی رو با ماست چکیده ونمک مخلوط کنید. حالا موقع سرو این غذای خوشمزه میرسه .

4.ابتده بورانی بادمجان رو وسط دیس گرد بریزید.بعد گوشت چرخکرده سرخ شده رو بریزید.بعد اون رولهای یوفکا را دور تا دور بچینید.فلفل قرمز سرخ شده را روی گوشت ریخته وبا جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان.

وب سایت مامی سایت

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

zahra_53

zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 14908
محل سکونت : اصفهان
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها