عضویت العربیة English
امام جواد علیه السلام: کسى که عمه ام را در قم زیارت کند پاداش او بهشت است. کامل الزیارات ص 324

سالاد میگو مخصوص روزهای گرم

سالاد میگو مخصوص روزهای گرم
پنج شنبه 26 فروردین 1395  02:38 ب.ظ

وب‌سایت آوای سلامتی: سالاد میگو کم ادویه خوراک خنکی برای روزهای گرم , محسوب می شود . سالاد میگو را به همراه چیپس ترد یا در لقمه های ساندویچی نان ذرت سرو نمایید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد میگو :

 

  • پیاز قرمز خرد شده : 1/4
  • فلفل چیلی سبز تازه دانه گرفته و خرد شده : نصف
  • آب لیمو ترش تازه : یک عدد
  • گشنیز تازه : 1 قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون خالص بودار : 1 قاشق غذاخوری
  • گوشت تازه میگو : 300 گرم
  •  برگ ریز و تازه کاهو جهت سرو : مقداری



مواد لازم جهت تزیین :

  •  آواکادو : 1 عدد
  •  آب لیمو : مقداری
  • گوجه فرنگی رسیده : 2 عدد
  •  تربچه : 4 عدد

طرز تهیه سالاد میگو
 

طرز تهیه سالاد میگو :

1. پیاز را با فلفل , آب لیمو , گشنیز تازه , و روغن زیتون مخلوط نمایید . گوشت میگو را به این مواد اضافه نموده و به آرامی مخلوط نمایید .

2. جهت تزیین غذا , آواکادو را به دو نیم نموده و با چاقو هسته آن را در بیاورید . با دقت پوست آن را جدا نموده و گوشت میوه را ورقه نمایید . جهت جلوگیری از تغییر رنگ آواکادو , آن را به آب لیمو آغشته نمایید .

3. گوجه فرنگی ها را نصف نمایید و دانه های آن را بگیرید . گوشت گوجه فرنگی را مکعبی خرد نموده و تربچه را نیز ورقه نمایید .

4. مخلوط میگو ها را روی برگ های سالاد بچینید و با آواکادو , گوجه فرنگی و تربچه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد میگو :

جهت آماده نمودن ساندویچ برشته سالاد میگو یک رول بزرگ نان باگت را از وسط باز نموده و به دو نیم نمایید داخل آن را با سالاد میگو پر نمایید . روی آن را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید . قسمت باز نان را فر یا گریل قرار دهید تا پنیر به طور کامل آب شود . بر روی قسمت مسطح نیمه دیگر نان , مقداری سس مایونز بمالید و ساندویچ را ببندید . سپس ساندویچ را برش بزنید و با سس سالسا سرو نمایید .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

nazaninfatemeh

nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 59296
محل سکونت : تهران
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها