عضویت العربیة English
امام جواد علیه السلام: کسى که عمه ام را در قم زیارت کند پاداش او بهشت است. کامل الزیارات ص 324

کلوچه زرد آلو

کلوچه زرد آلو
شنبه 28 فروردین 1395  09:48 ق.ظ

 
مواد لازم برای 24 عدد:
آرد – یک پیمانه
آرد گندم – سه چهارم  پیمانه
بکینگ پودر – یک قاشق مربا خوری
نمک – یک چهارم  قاشق مربا خوری
کره نرم – 142 گرم
شکر – دو سوم پیمانه
تخم مرغ  - یک عدد
وانیل – کمی
 پرتقال – یک عدد متوسط
 
مواد لازم برای داخل مواد:
زرد آلوی خشک – 226 گرم
آب – یک چهارم پیمانه
عسل – یک قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
 
کره و شکر را با هم با سرعت متوسط با همزن برقی بزنید تا سبک شود.
 
همزن را خاموش کنید و تخم مرغ  و وانیل را اضافه کنید.
 
پوست پرتقال را در مواد رنده ریز کنید و با دور متوسط بزنید.
 
سرعت همزن را کند کرده و آرد را اضافه و هم بزنید .خمیر به دست آماده چسبناک  و خیلی نرم خواهد بود.خمیر به دست آماده را در پلاستیک بپیچید و  در یخچال قرار دهید.
 
برای تهیه مواد داخل زردآلو را در خرد کن ریز خرد کنید و در قابلمه بریزید.
 
دو قاشق غذا خوری آب پرتقال،  آب و عسل را به آن اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا آب  پرتقال را  به خود جذب کند .مواد را مجدد به خردکن بر گردانید و هم بزنید تا کاملا له شود.
 
خمیر را روی سطحی‌آغشته به آرد به شکل مستطیل  باز کنید و مواد زرد آلو داخل آن بریزید و از هر چهار طرف ببندید تا به شکل لوله در بیاید.
 
خمیر را برش بزنید و با فاصله در سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.
 
به مدت 30 دقیقه  تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
 
فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی را به مدت 15 دقیقه تا زمانی که روی کلوچه ها کمی طلایی شود قرار دهید.

 

 

 

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

 

 

 

مدیران برتر آبان ماه

khodaeem1

khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89034
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها