عضویت العربیة English
امام حسین علیه السلام: چشمان هر کس که در مصیبت‌هاى ما قطره‌اى اشک بریزد، خداوند او را در بهشت جاى مى‌دهد. احقاق الحق، ج 5، ص523

طرز تهیه ساندویچ مدرسه، سالم و خوشمزه

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 6350
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه ساندویچ مدرسه، سالم و خوشمزه
سه شنبه 31 فروردین 1395  09:47 ق.ظ

 
این غذا یکی از غذاهای محبوب کودکان است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید.
این غذا یکی از غذاهای محبوب کودکان است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید و همه ی خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه ساندویچ مدرسه:
این مواد برای تهیه ۸ ساندویچ کوچک است

۴۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده

سه چهارم پیمانه مغز نان سفید

یک چهارم پیمانه ترشى میوه

سه حبه سیر کوبیده

سه تا چهار عدد لواش نرم و تازه

روغن مایع براى سرخ کردن

یک دوم پیمانه پنیر خامه اى

یک دوم پیمانه پیازچه خرد شده

یک عدد گوجه فرنگى، ریز خرد شده

دو قاشق سوپخورى آب لیمو

نمک و فلفل بنا به ذائقه

طرز تهیه ساندویچ مدرسه:
گوشت مرغ چرخ شده، مغز نان سفید، ترشى میوه، سیر و کمى نمک و فلفل را در دستگاه غذاساز بریزید و چند دقیقه روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. این مخلوط را به هشت قسمت مساوى تقسیم کنید و هریک را با دست به صورت یک سوسیس به بلندى ۱۲ سانتى متر درآورید.

در یک تابه نچسب کمى روغن مایع بریزید و سوسیس هایى را که آماده کرده اید در روغن مایع با حرارت متوسط سرخ کنید به طورى که سوسیس ها از همه طرف طلایى شوند. از زیادکردن شعله گاز خوددارى کنید چون سطح روى سوسیس ها زود برشته مى شوند اما مغزپخت نمى شوند. آنها را چند دقیقه در یک صافى قرار دهید تا روغن اضافى مربوط به سرخ کردن سوسیس ها گرفته شود. در این فاصله هشت دایره به قطر حدود ۲۰ سانتى متر از نان لواش ببرید. پنیر خامه اى را با پیازچه خرد شده مخلوط کنید و از این مخلوط مقدار کمى روى هر یک از نان ها بمالید.

گوجه فرنگى و پیاز خرد شده را با هم مخلوط کنید و آب لیمو را اضافه کنید. مقدارى از این مخلوط را روى هریک از نان ها بریزید و یک عدد سوسیس را روى هرکدام گذاشته نان را به صورت یک ساندویچ لوله کنید.
منبع: آکا ایران
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها