عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر کس حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار اوست. بحارالأنوار، ج43، ص261

طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی

طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی
سه شنبه 31 فروردین 1395  10:41 ب.ظ

 

طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی

 

 

دسری خامه ای و خوشمزه که با درهم آمیختن طعم و عطر وانیل و زنجبیل طعم شیرین و تندی برای شما می سازد. 50 دقیقه طول می کشد تا کرم بروله زنجفیلی (Ginger creme brulee) آماده شود.

 
 

مواد لازم کرم بروله زنجبیلی

شکر ¼ پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری
خامه ⅓1 پیمانه (330 میلی لیتر)
وانیل 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
زنجبیل  2 قاشق غذاخوری

کرم بروله زنجبیلی ، کرم بروله زنجبیلی ، دسر های خوشمزه


طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی

    زنجفیل را رنده کنید.
    فر را از 10 دقیقه قبل روی دمای 140 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    خامه، زنجفیل و وانیل را در تابه ای ریخته و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید.
    آنها را هم بزنید و برای 3 دقیقه بپزید تا کناره های مواد حباب بزند اما نجوشد. برای 5 دقیقه کنار بگذارید.
    زرده های تخم مرغ و ¼ پیمانه شکر را در کاسه ای بزرگ با همزن خوب مخلوط کنید تا حالت کرم مانند پیدا کند.
    مخلوط خامه را در مخلوط تخم مرغ ریخته هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. آن را از صافی عبور دهید تا زنجفیل از آن جدا شود.
    ته یک سینی فر لبه دار را با حوله نازکی بپوشانید. 8 پیاله سرامیکی ضد حرارت (رمکین) 60 میلی لیتری (حدود یک چهارم پیمانه) را در تابه قرار دهید. مخلوط خامه را بین پیاله های سرامیکی تقسیم کنید.


    مقدار کافی آب در حال جوش را در سینی فر بریزید که تا نیمه پیاله های سرامیکی برسد.سینی فر را برای 30-35 دقیقه داخل فر قرار دهید.
    پس از این زمان رمکین ها را از سینی خارج کرده برای 2 ساعت در دمای آشپزخانه بگذارید تا سرد شوند و بعد با سلفون پوشانیده و در طی شب در یخچال قرار تا خنک شود.
    قبل از سرو شکر باقیمانه را به مقدار مساوی و یکنواخت روی کرم داخل رمکینها بپاشید و با فندکی که دمای بالایی ایجاد می کند یا فندک مخصوص آشپزی روی شکر بگیرید تا کاراملی و  قهوه ای شود. این شکر کاراملی پوششی کرانچی روی سطح کرم ایجاد می کند که برای خوردن باید آن را ابتدا با قاشق بشکنید، و نیمی از لذت خوردن این دسر صدای شکستن این کاور کارانچی است.
    حالا دسر آماده سرو است.

طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی ، دسر های خوشمزه ، انواع دسر

نکات تکمیلی در مورد کرم بروله زنجبیلی

کرم بروله زنجبیلی جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کرم بروله زنجبیلی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

 

fatemehza

fatemehza
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 2573
محل سکونت : اصفهان
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها