عضویت العربیة English
امام علی علیه‌السلام: برترین جهاد آن است که انسان روز خود را آغاز کند در حالى که در اندیشه ستم کردن به احدى نباشد. من لا یحضر الفقیه، ح 5762

دسر راحت: سیب کاراملی با عسل و وانیل

دسر راحت: سیب کاراملی با عسل و وانیل
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  03:52 ب.ظ

وب سایت سوران: بیایید به سیب هایمان شکلی زیبا بدهیم و آنها را به صورت کاراملی میل کنیم. درست کردن سیب کاراملی انقدر راحت است که نمی شود اسمش را دسر گذاشت.

طرز تهیه سیب کاراملی با عسل و وانیل
 
مواد اولیه :

  • سیب (سیب قرمز خنک شده در یخچال حداقل بمدت 1 ساعت) 4 عدد
  • خامه (خامه پر چرب) 235 گرم
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • عسل 1 فنجان
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:

1.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل هریک از سیب ها یک سیخ چوبی فرو کنید.

2.داخل یک تابه چهار لیتری، خامه و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید سپس با عسل مخلوط کنید تا به جوش آید و گاه گاهی آنها را هم بزنید و بگذارید بجوشند و مداوم به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا اینکه دمای خامه به 125 درجه سانتیگراد (260 درجه فارنهایت) برسد.

3.تابه را از روی حرارت بردارید و با وانیل مخلوط کنید. کارامل را به مدت 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.

4.سیب های خنک و تمیز را به وسیله سیخ چوبی داخل کارامل فرو کنید و سیب ها را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

nazaninfatemeh

nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 59296
محل سکونت : تهران
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها