عضویت العربیة English
امام حسین علیه السلام: چشمان هر کس که در مصیبت‌هاى ما قطره‌اى اشک بریزد، خداوند او را در بهشت جاى مى‌دهد. احقاق الحق، ج 5، ص523

خواص سیاه دانه و روغن آن

 
rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 1843
محل سکونت : تهران

خواص سیاه دانه و روغن آن
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  05:52 ب.ظ

 

سیاهدانه طعمی تلخ دارد و به‌عنوان ادویه در مواد غذایی بخصوص ترشیجات استفاده می‌شود.

 این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به‌عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می‌کردند.

 مصرف سیاهدانه برای زنان شیرده مفید است زیرا باعث افزایش ترشح شیر می‌شود.

 تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در سیاهدانه در درمان دیابت، سل،‌ بیماری‌های قلبی و عروقی، کم‌خونی و میگرن مفید است. 

اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاهدانه آن را به‌نوعی مواد غذایی ضدسرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو مفید است.

 سیاهدانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می‌شود. 

مصرف روغن سیاهدانه در برنامه غذایی به‌دلیل امگا 6 فراوان آن در کاهش قندخون ، تعادل فشارخون، بهبود آرتروز و التهاب لثه مؤثر است و کلیه و مجاری ادرار را تصفیه می‌کند.

 

منبع:  http://fa.parsiteb.com

 

.... ..

                      

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها