عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: هر کس به شایستگی در حقّ خانواده‌اش نیکی کند، خداوند بر عمرش می‌افزاید. الکافی، ج8، ص219

طرز درست کردن خورش ماست اصفهانی!

طرز درست کردن خورش ماست اصفهانی!
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  11:14 ق.ظ

 

طرز درست کردن خورش ماست اصفهانی!

 

 
 

طرز درست کردن خورش ماست اصفهانی!

 

مواد لازم برای تهیه خورش ماست:

مرغ – ۷۵۰ گرم

پیاز – ۲ عدد (۲۵۰ گرم)

زردچوبه – ۱ قاشق چایخوری

آب – ۵۰۰ میلی لیتر

زعفران – ۶ قاشق چایخوری

خلال پوست پرتقال – ۲ قاشق غذاخوری

ماست چکیده – ۵۰۰ گرم

نمک – ۱ قاشق چایخوری

خلال پسته – ۱ قاشق غذاخوری

زرشک تفت داده شده – یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خورش ماست:

مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید.

 
تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.

( این خورشت را بدون چلو میل نمائید و باید هنگام سرو حالت کش سان داشته باشد )
 
 
 
fatemehza

fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 2805
محل سکونت : اصفهان
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها