عضویت العربیة English
امام حسین علیه السلام: چشمان هر کس که در مصیبت‌هاى ما قطره‌اى اشک بریزد، خداوند او را در بهشت جاى مى‌دهد. احقاق الحق، ج 5، ص523

غذاهاي حاوي ويتامين B-17

 
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

غذاهاي حاوي ويتامين B-17
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  08:15 ب.ظ

غذاهاي حاوي ويتامين B-17 شامل 👇

🌺- هسته يا دانه ميوه جات:بيشترين غلظت ويتامين B-17 در طبيعت را شامل مي‌شود كه شامل هسته سيب، زردآلو، شليل، هلو، گلابي، آلو و آلو بخارا است.

🌺- غلات لوبياها: شامل باقلا، جوانه عدس، ليما و نخود فرنگي

🌺- مغزها: بادام تلخ (غني‌ترين منبع B-17 در طبيعت‌) و بادام هندي

🌺- توت‌ها: تقريبا همه توت‌ها مانند توت سياه، قره‌قاط، تمشك و توت فرنگي

-🌺 دانه‌ها: كنجد و بذر كتان

🌺- بلغور جو دو سر، جو، برنج قهوه اي، بلغور گندم سياه، بذر كتان، ارزن و چاودار

🌺اين ويتامين در غلات‎ و هسته زردآلو، مخمرآبجو، شلتوك برنج و كدوحلوايي يافت مي‎شود.

✅درجه حرارت پخت غذا محتواي B-17 آن را كاهش نمي‌دهد.
✳️ این ماده در فرم طبیعی‌اش با نام آمیگدالین و نوع تصفیه‌شده و خالص آن در آزمایشگاه با نام لاترایل خوانده می‌شود. اصولا هنوز به عنوان یک ویتامین شناخته نشده است. ✳️✳️

💠 آمیگدالین در حالت طبیعی در هسته برخی از میوه‌ها مانند هلو و زردآلو یافت می‌شود.
در اواخر قرن نوزدهم – حدود 150 سال پیش- از این ماده به عنوان درمان طبیعی سرطان استفاده می‌شود. استفاده مستمر از این ماده غذایی ناسالم و سمی بودن این ماده غذایی را به اثبات رساند. آمیگدالین حاوی شکر بوده و بسیاری از محققین اعتقاد دارند در بدن ماده‌ای به نام سیانید می‌سازد که سمی است.

💠 درمان و بهبود سرطان
موسسه ملی سرطان آمریکا اظهار داشته‌است که لاترایل دارای اثراتی مانند سردرد، سرگیجه، تهوع و عوارض جدی مانند فشار خون پایین، آسیب‌های کبدی و عصبی و کما و مرگ است که دقیقا مانند عوارض مسمویت با سیانید می‌باشد. مصرف دهانی لاترایل نسبت به مصرف تزریقی آن عوارض بیشتری دارد.

 

تشکرات از این پست
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها