عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

غذاهاي حاوي ويتامين B-17

غذاهاي حاوي ويتامين B-17
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  08:15 ب.ظ

غذاهاي حاوي ويتامين B-17 شامل 👇

🌺- هسته يا دانه ميوه جات:بيشترين غلظت ويتامين B-17 در طبيعت را شامل مي‌شود كه شامل هسته سيب، زردآلو، شليل، هلو، گلابي، آلو و آلو بخارا است.

🌺- غلات لوبياها: شامل باقلا، جوانه عدس، ليما و نخود فرنگي

🌺- مغزها: بادام تلخ (غني‌ترين منبع B-17 در طبيعت‌) و بادام هندي

🌺- توت‌ها: تقريبا همه توت‌ها مانند توت سياه، قره‌قاط، تمشك و توت فرنگي

-🌺 دانه‌ها: كنجد و بذر كتان

🌺- بلغور جو دو سر، جو، برنج قهوه اي، بلغور گندم سياه، بذر كتان، ارزن و چاودار

🌺اين ويتامين در غلات‎ و هسته زردآلو، مخمرآبجو، شلتوك برنج و كدوحلوايي يافت مي‎شود.

✅درجه حرارت پخت غذا محتواي B-17 آن را كاهش نمي‌دهد.
✳️ این ماده در فرم طبیعی‌اش با نام آمیگدالین و نوع تصفیه‌شده و خالص آن در آزمایشگاه با نام لاترایل خوانده می‌شود. اصولا هنوز به عنوان یک ویتامین شناخته نشده است. ✳️✳️

💠 آمیگدالین در حالت طبیعی در هسته برخی از میوه‌ها مانند هلو و زردآلو یافت می‌شود.
در اواخر قرن نوزدهم – حدود 150 سال پیش- از این ماده به عنوان درمان طبیعی سرطان استفاده می‌شود. استفاده مستمر از این ماده غذایی ناسالم و سمی بودن این ماده غذایی را به اثبات رساند. آمیگدالین حاوی شکر بوده و بسیاری از محققین اعتقاد دارند در بدن ماده‌ای به نام سیانید می‌سازد که سمی است.

💠 درمان و بهبود سرطان
موسسه ملی سرطان آمریکا اظهار داشته‌است که لاترایل دارای اثراتی مانند سردرد، سرگیجه، تهوع و عوارض جدی مانند فشار خون پایین، آسیب‌های کبدی و عصبی و کما و مرگ است که دقیقا مانند عوارض مسمویت با سیانید می‌باشد. مصرف دهانی لاترایل نسبت به مصرف تزریقی آن عوارض بیشتری دارد.

 

ahmadfarm

ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:غذاهاي حاوي ويتامين B-17
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  08:30 ب.ظ

wikiumut

wikiumut
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1394 
تعداد پست ها : 668

دسترسی سریع به انجمن ها