عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله: بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. میزان الحکمه

نان ذرت تند بدون گلوتن

نان ذرت تند بدون گلوتن
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  10:28 ب.ظ

gluten-free-chilli-cornbread

پولنتا و ذرت منجمد می‌تواند یک جایگزین بسیار مناسب برای نان‌های دیگر باشد.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

 

ارزش تغذیه‌ای:

  • 200 کیلو کالری
  • 6 گرم چربی
  • 29 گرم کربوهیدارت
  • 3 گرم شکر
  • یک گرم فیبر
  • 7 گرم پروتئین
  • 1 گرم نمک

 

مواد لازم:

  • 200 گرم پولنتا
  • 284 میلی لیتر آب دوغ
  • 25 گرم کره
  • یک عدد فلفل چیلی تند
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 50 گرم ذرت منجمد
  • 2 عدد تخم مرغ زده شده

 

طرز تهیه:

1) به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.

2) کره را ذوب کنید و فر را با دمای 220 درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.

3) مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
 

 

 

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

 

 

 

مدیران برتر آبان ماه

khodaeem1

khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89042
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها