عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله: بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. میزان الحکمه

کراکت_مرغ_و_پنیر

کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:26 ق.ظ

#کراکت_مرغ_و_پنیر
مرحله اول کراکت مرغ و پنیر با دستور سمانه
مواد لازم :
سینه مرغ 1 عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده ۱عدد
پیاز 1 عدد
سیر 5 حبه
نمک کمی
فلفل قرمز کمی
پودر نان ..آرد سوخاری
پنیر گودا و چدار(میتونید از پنیر پیتزاهم استفاده کنید)

سینه مرغ رو دوبار چرخ میکنیم ,با نمک و فلفل مزه دارش میکنیم,سیب زمینی پخته و رنده شده رو بهش اضافه میکنیم, پیاز رو رنده کرده آبشو گرفته  به مواد اضافه میکنیم ,سیر و رنده کرده و اضافه میکنیم
و خوب ورز میدیم  ,واسه اینکه بافتش باز نشه یک قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه میکنیم

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:27 ق.ظ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:27 ق.ظ

2-کراکت مرغ و پنیر
حالا یه گلوله از مواد بر میداریم کف دستمون بازش میکنیم و پنیر هامونو وسطش قرار میدیم

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:28 ق.ظ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:28 ق.ظ

3-کراکت مرغ و پنیر
دوباره میبندیمش,بهتره یه کاسه آب هم کنار دستتون باشه واسه چسبوندنش کمی آب بزنیند

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:30 ق.ظ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:31 ق.ظ

4.مرحله چهارم کراکت مرغ و پنیر

من نون باگت های اضافه رو خشک میکنم و بعد پودرشون میکنم و توش ادویه میزنم و اونو به عنوان ارد سوخاری استفاده میکنم.

2 تا تخم مرغ رو هم میزنم کمی آب بهش اضافه میکنم و کمی زعفرون, کراکت ها رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد در آرد سوخاری میغلتونیم
 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:32 ق.ظ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:33 ق.ظ

5-کراکت مرغ و پنیر
سپس در روغن آن ها را سرخ میکنیم و بعد ب مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه قرار میدیم تا مغز پخت بشه

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست

پاسخ به:کراکت_مرغ_و_پنیر
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:34 ق.ظ


 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

8pooria

8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی
nargesza تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها