عضویت العربیة English
امام حسین علیه السلام: چشمان هر کس که در مصیبت‌هاى ما قطره‌اى اشک بریزد، خداوند او را در بهشت جاى مى‌دهد. احقاق الحق، ج 5، ص523

سوهان عسلی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

سوهان عسلی
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:35 ق.ظ

سوهان عسلی

کنجد و یا خلال بادام 150gr
شکر 150gr
عسل2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده 2  قاشق چایخوری غلیظ
ابتدا شکر و عسل و روغن را در ظرف رویی ریخته روی آتش میگذاریم وحرارت راتند میکنیم مواد را مرتب هم می زنیم تا شکر حل.شود و رنگ آن قهوه ای روشن شود(نبایدزیاد کارامل شود) کنجد را اضافه می کنیم یکی دوبار به هم می زنیم سپس زعفران آب زده را داخل مایه سوهان می ریزیم وحرارت را ملایم می کنیم زمانیکه رنگ مواد باندازه کافی قهوه ای شد ظرف را از.روی حرارت برداشته سینی را خیلی کم چرب کرده وبا قاشق چایخوری کوچک مایع شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم وبعد از سرد شدن سوهان را با کارد از سینی جدا کرده ودر ظرف در داری ریخته واستفاده میکنیم (با این مقدار مواد تقریبا 30عدد سوهان داریم)
نکته 1🌹برای اینکه بفهمیم سوهان  کاراملی شد ه وآماده شده قبل از ریختن کنجد مقداری از آن را در ظرفی که داخل آن یخ وآب سرد است میریزیم اگر سوهان ترد وشکننده بود هم زدن کافیست کنجد را  اضافه میکنیم واگر چسبنده بود دوباره به هم زدن ادامه می دهیم
نکته2🌹دوتا سینی چرب شده آماده کنید سینی 20*30
نکته 3🌹 میتوان از انواع مغرها در سوهان استفاده کرد
نکته 4🌹سرعت عمل داشته باشید موقع ریختن سوهان روی سینی واگر سوهان کمی سفت شد دوباره روی حرارت گذاشته وسپس با قاشق درسینی چرب شده بریزید

 

تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:سوهان عسلی
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:38 ق.ظ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها