طرز تهیه پلوی اروپائی

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 6404
محل سکونت : اصفهان

 طرز تهیه پلوی اروپائی

 

 

پخت پلوی اروپائی,نحوه پخت پلوی اروپائی

 

 

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای 2- 4 نفر :

برنج  2 پیمانه 
 روغن  به میزان لازم
پیاز خردكرده  1 عدد متوسط 
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردكرده  1 عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردكرده 1 عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی 1 پیمانه
نمك، فلفل به میزان لازم
ادویه كاری 1 قاشق چایخوری
میگوی پاک كرده 300 گرم
سركه 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.

 

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

منبع : zendegionline.ir



                            

علی کوچولو                   
       

شنبه 18 آذر 1396  02:04 ب.ظ
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها