طرز تهیه تاس کباب کاشانی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 6416
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه تاس کباب کاشانی

 

وب سایت سر آشپز پاپیون: این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را می‌توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید


مواد لازم

 

  • ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم
  • پیاز ۵۰۰ گرم
  • رب انار ۰.۵ پیمانه
  • بادمجان متوسط ۵ عدد
  • گوجه فرنگی ۵ عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

 تاس کباب کاشانی


طرز تهیه
 

  1. پیاز را حلقه‌ای و نازک خرد می‌کنیم. ته یک قابلمه گود می‌چینیم
  2. گوشت را مکعبی به اندازه‌های کوچک (دلخواه) خرد می‌کنیم
  3. گوشت‌ها را روی پیازها می‌ریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می‌ریزیم.
  4. بادمجان‌ها را نازک خرد می‌کنیم. (برای این‌که بادمجان‌ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمی‌کنیم فقط دم آن را کوتاه کنید)
  5. گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها بچینید و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
  6. وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
  7. ۲۰ دقیقه پیش از آن ‌که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت‌ پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید)
  8. بسته به میل و ذائقه‌تان می‌توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

دوشنبه 20 آذر 1396  08:22 ق.ظ
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها