عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

قند هله هوله ها ممکن است باعث تکثیر سلول چربی شود

قند هله هوله ها ممکن است باعث تکثیر سلول چربی شود
چهارشنبه 27 بهمن 1389  02:40 ب.ظ

پژوهش جدید نشان می دهد که قند فروکتوز که به طور فراگیر در فراورده های غذایی به کار می رود، ممکن است باعث آن شود که سلول های چربی در کودکان با سرعت بیشتری تکثیر کنندو به این ترتیب می تواند نقش مهمی در چاقی کودکان و بزرگسالان داشته باشد. به گزارش هلث دی فروکتوز که از جمله در شربت ذرت وجود دارد، به طور گسترده ای در محصولات غذایی از جمله نوشابه های گازدار و آب نبات ها به کار می رود. البتهپژوهشگران می گویند از آنجا که این تحقیقات جدید در لوله آزمایش انجام گرفته است، در مورد نتیجه گیری بر مبنای آنها باید احتیاط به خرج داد. به گفته سخنگوی انجمن دیابت آمریکا چاقی کودکان و (بزرگسالان) یک یک عامل نگرانی فزاینده در سراسر جهان بدل شده است. این عارضه خطر بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و بسیاری بیماری های دیگر را می افزاید. به گفته این سخنگو از هم اکنون دیابت نوع 2 که معمولا در کودکان دیده نمی شد، به خاطر چاقی کودکان در میان آنها شیوع پیدا کرده است. و نگران کننده تر اینکه این کودکان در معرض ابتلا زودهنگام تر به بیماری قلبی هستند. پژوهشگران نشان داده اند که فشار خون و میزان کلسترول در کودکان چاق بالا می رود. بر اساس این پژوهش، که نتایج آن در اجلاس سالانه جامعه غدد درون ریز آمریکا اعلام شد، استفاده از شربت ذرت پرفروکتوز در محصولات غذایی در آمریکا از مصرف سوکروز (قند معمولی) دارد بیشتر می شود. پژوهشگران در این بررسی سلول های پیش ساز سلول های چربی را از 32 کودک با وزن طبیعی و در سنین قبل از بلوغ گرفتند. این سلول ها هم از چربی زیرپوستی و هم از چربی احشایی یا عمقی گرفته شده بود. هنگامی که این سلول ها در معرض قند فروکتوز قرار می گرفتند، نسبت زمانی که در معرضگلوگز (واحد ساختمانی قند سوکروز) بودند، با سرعت بیشتری تقسیم و تکثیر می شدند. دانشمندان می گویند برای اثبات این یافته ها بایداین بررسی در داخل بدن انسان هم انجام شود.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها