عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

پنج توصيه براي فرار از اگزما

پنج توصيه براي فرار از اگزما
چهارشنبه 27 بهمن 1389  09:23 ب.ظ

پنج توصيه براي فرار از اگزما

 به گفته محققان بسياري از موارد اگزما و حساسيت كه عامل‌اش مواد غذايي هستند اجتناب‌ناپذيرند.

آنها معتقدند پنج توصيه زير مي‌تواند موارد اگزما و حساسيت كودكان را كاهش دهد. 1. مواد غذايي كه در دوران بارداري خورده‌ايد بررسي كنيد. كودكاني كه مادرشان تخم‌مرغ و بادام زميني خورده‌اند بيشتر در معرض اگزما و حساسيت‌ قرار دارند. با اين وجود تحقيقات ديگر نشان داده اين مواد عامل اگزما نيستند. بهتر است با دكتر خود مشورت كنيد. 2. دكتر استيون شيلد از دانشگاه ويرجينيا گفت: سعي كنيد كودكتان شير مادر بخورد. شواهد نشان داده كودكاني كه با شير مادر تغذيه كرده‌اند و اولين بار در 2 سالگي شير گاو خورده‌اند كمتر در معرض اگزما و حساسيت قرار دارند.او افزود: كودكاني كه به‌رغم مصرف شير مادر دچار اگزما مي‌شوند اين بيماري را از والدين خود به ارث برده‌اند.3. از يك متخصص فرمول شيرخشك را بخواهيد. اگر كودكتان شيرخشك مي‌خورد از يك متخصص فرمول شيرخشكي كه مي‌خورد را بخواهيد چون قطع مصرف آن اگزما و حساسيت را به تاخير مي‌اندازد يا متوقف مي‌كند.4. پيش از 6 ماهگي به كودكتان غذاي جامد ندهيد. برنج،‌جو و غلات گزينه مناسبي براي تغذيه كودك هستند چون به ندرت سبب ايجاد اگزما مي‌شوند.پزشكان اطفال توصيه مي‌كنند تا يك سالگي به كودكان شيرگاو و مركبات، تا 2 سالگي تخم‌مرغ و گندم و تا 3 سالگي بادام‌زميني و ماهي ندهيد. 5.غذاي جديد درست كنيد. هر 3 تا 5 روز غذايي جديد به كودك بدهيد تا عامل ايجاد اگزما و حساسيت را تشخيص دهيد.

    حمید.bmp

 

 

mashhadizadeh

mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر
دسترسی سریع به انجمن ها