عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

جدول زمان نگهداری انواع گوشت

جدول زمان نگهداری انواع گوشت
جمعه 29 بهمن 1389  06:35 ق.ظ

گوشت

 

 

بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یك بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیكی پلی‌اتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.

برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است.

 


نحوه و زمان نگهداری فرآورده‌های خام دامی


نام فرآورده و شكل عرضه
شرایط نگهداری
عمر ماندگاری
گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بسته‌بندی معمولی
برودت یخچال
3 روز
گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی در خلا
برودت یخچال
5 روز
گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده
برودت یخچال
7 روز
گوشت قرمز منجمد، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 9 ماه
گوشت قرمز چرخ‌كرده تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
گوشت قرمز چرخ‌كرده منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 3 ماه
گوشت سفید (مرغ) تازه، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی در خلا برودت یخچال 5 روز
گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال 7 روز
گوشت سفید منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر
12ماه
ماهی شكم خالی تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
ماهی شكم خالی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 6 ماه
میگو تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
میگو منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 12ماه
آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
آلایش خوراكی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 4 ماه
آلایش خوراكی مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
آلایش خوراكی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 3 ماه
تخم‌مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 1 ماه

 

 

 

بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یك بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیكی پلی‌اتیلن است.

 

برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.

 

برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است.


منبع:fdo.mui.ac.ir

نور

peyman84

peyman84
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 7229
محل سکونت : قم
دسترسی سریع به انجمن ها