عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتي

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتي
جمعه 29 بهمن 1389  03:28 ب.ظ

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتي

مواد لازم:

پرتقال تامسون - يک عدد بزرگ

شکر - سه چهارم ليوان

آب - نصف ليوان

 چيپس شکلاتي - نصف ليوان

طرز تهيه:

با استفاده از پوست کن، پوست پرتقال را به اندازه ۳ سانتي متر از بالا به پايين بگيريد.  در ظرفي حاوي آب در حال جوش، پوست پرتقال ها را بريزيد و پس از يک دقيقه، با آب سرد بشوييد. اين کار را ۲ بار تکرار کنيد تا تلخي پوست پرتقال گرفته شود. شکر و نصف ليوان آب را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر به طور کامل حل شود. پس از جوش آمدن پوست پرتقال را به آن اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۱۵ دقيقه روي حرارت ملايم بپزد تا کمي نرم شود. پوست ها را با استفاده از انبرک روي کاغذ روغني بچينيد و بگذاريد به مدت يک ساعت بماند تا کمي خشک شود. سيني را با کاغذ روغني بپوشانيد و کنار بگذاريد. چيپس شکلاتي را در ظرف بريزيد و به شيوه بن ماري آن را ذوب کنيد. پوست پرتقال را درون شکلات ذوب شده فرو ببريد و روي سيني بچينيد و به مدت ۱۵ دقيقه در يخچال قرار دهيد.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

mohamadaminsh

mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان
دسترسی سریع به انجمن ها