عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

یکن پیکاتای انار(غذای ایتالیایی)

یکن پیکاتای انار(غذای ایتالیایی)
جمعه 29 بهمن 1389  03:30 ب.ظ

 

 مواد لازم برای آغشته کردن سینه مرغ :

آرد / یک دوم پیمانه
پودر پیاز  / دو قاشق غذاخوری
پودر سیر / دو قاشق غذاخوری
نمک  / یک قاشق غذاخوری ی
فلفل / بک قاشق چای خوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان / 2 عدد

مواد لازم برای سس :

کره / دو قاشق غذاخوری
روغن زبتون / یک قاشق غذاخوری
آب یک عدد انار بزرگ قرمز و شیرین / (حدود سه چهارم پیمانه )
آب مرغ / یک چهارم پیمانه
آب یک عدد لیمو سبز بزرگ
نمک / یک قاشق چایی خوری
پودر فلفل قرمز / یک دوم قاشق چایی خوری
نمک و فلفل و شکر / به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه ها رو از وسط برش طولی بدید و هر کدوم رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. تکه ها رو بین دو ورق فویل و یا داخل یک کیسه بزارید، با گوشکوب یا ته ماهیتابه یا چماق (یا هر وسیله کوبنده دیگری که دارید ) روی مرغ بزنید تا پهن و یه دست بشه. در اثر این کار ضخامت مرغ کم و سطحش زیاد می شه.

       
توی همون کیسه قبلی ، آرد ، پودر پیاز و سیر و نمک و فلفل بریزید . خوب مخلوط کنید تا یه دست بشه. تکه های مرغ رو توی کیسه بندازید و خوب تکون بدید تا به آرد آغشته بشن.

 روغن و کره رو توی تابه بریزید و بزارید تا خوب داغ بشه . وجود روغن باعث می شه کره نسوزه. نکته مهم در اینجا سایز تابه هست . یه تابه بزرگ بردارید چون اینجوری به دلیل سطح مقطع بزرگ تر، سس زودتر غلیظ می شه.

 مرغ رو بندازید توی تابه و دو طرفش رو طلایی کنید(حرارت زیاد) . برای هر طرف یک تا دو دقیقه بسه.

 مواد سس رو مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید. همانطور که عرض شد تابه بزرگ سس رو زودتر غلیظ می کنه در نتیجه مرغ بیش از حد حرارت نمی بینه.حرارت رو کم نکنید . باید ظرف پنج تا شش دقیقه به همچین حالتی برسید رنگ رو دارید؟

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

mohamadaminsh

mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان
دسترسی سریع به انجمن ها