عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

کرم باواريا (دورنگ)

کرم باواريا (دورنگ)
جمعه 29 بهمن 1389  03:39 ب.ظ

 

 
پودر ژلاتين را همراه با آب ولرم روي بخار کتري قرار دهيد تا ذرات ژلاتين در آب حل شود و شفاف گردد. 
 
 
 (دورنگ)کرم باواريا

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

زرده تخم مرغ                      6 عدد
شکر                                 250 گرم
خامه                                 250 گرم
شير                                   نيم ليتر
پودر کاکائو                          25 گرم
آب جوش                             يک چهارم پيمانه
وانيل                                  اندکي
پودر ژلاتين                          40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوري)

طرز تهيه:

پودر کاکائو را در آب جوش حل کنيد.
پودر ژلاتين را همراه با آب ولرم روي بخار کتري قرار دهيد تا ذرات ژلاتين در آب حل شود و شفاف گردد.
زرده هاي تخم مرغ را با شکر و وانيل ترکيب نموده و با همزن خوب بزنيد تا به رنگ کرم درآيد و کشدار شود.
شير را روي حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده هاي تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا نبندد.
سپس پودر ژلاتين حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بريزيد و خوب مخلوط کنيد.

پس از اين که کاملاً مخلوط شد، نيمي از مواد را به صورت سفيد در قالب ريخته و در يخچال قرار دهيد.
پس از نيم ساعت، نيمي ديگر از مواد را با پودر کاکائوي آماده شده مخلوط کنيد و آهسته روي دسر بسته شده بريزيد و دوباره به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد.

نکات سلامتي:

انرژي کل اين دسر، 2200 کيلو کالري است.
اين کرم، دسري مناسب براي کودکان کم وزن است.
براي جلوگيري از چاقي، مواد شيرين را به مقدار کم مصرف کنيد.
افراد لاغر هم هميشه اين گونه مواد غذايي را بايد بعد از صرف غذاي اصلي مصرف کنند تا جلوي اشتهاي آنها را نگيرد.
هميشه يادتان باشد بعد از مصرف مواد شيرين، مسواک بزنيد.
افراد مبتلا به ديابت، قند خون و چربي خون بالا از مصرف اين گونه بايد مواد خودداري کنند.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

mohamadaminsh

mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان
دسترسی سریع به انجمن ها