عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

کالزونه غذای ایتالیایی

کالزونه غذای ایتالیایی
جمعه 29 بهمن 1389  03:41 ب.ظ

 

مواد لازم:

7 گرم مخمر
نصف قاشق چايخوري شكر
180 ميلي ليتر آب ولرم
300 گرم آرد سفيد

يك قاشق غذاخوري شير
2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
150 گرم سوسيس يا كالباس
يك عدد متوسط پياز خرد شده
يك حبه سير خرد شده
يك قاشق غذاخوري ريحان خرد شده
يك قاشق غذاخوري گوجه فرنگي خرد شده 2
قاشق سوپ خوري زيتون خرد شده
100 گرم پنير موزارلا
به مقدار لازم نمك

طرز تهيه :

سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت مي دهيم. سپس گوجه فرنگي را اضافه كرده وبعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنك شود. 

  مخمر، شكر و آب ولرم را داخل يك ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مكاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند.

سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف ديگري مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزاييم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم. 

  خمير را به دو قسمت تقسيم كرده وآن را پهن مي كنيم.   دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد كالزونه پر كرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم.

   سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي كنيم و اطراف خمير را خوب به هم مي فشاريم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با  مقداري شير آغشته مي كنيم . 

   در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

mohamadaminsh

mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان
دسترسی سریع به انجمن ها