عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

ساندویچ رولت سبزیجات

ساندویچ رولت سبزیجات
جمعه 29 بهمن 1389  03:46 ب.ظ

 


مواد لازم براي 6- 4 نفر:

کره ‌ي پاستوريزه 60 گرم

-تره فرنگي 1تکه متوسط

-سير 2 حبه

-آرد سفيد گندم يک سوم پيمانه‌(40گرم)

-شير پاستوريزه 1پيمانه (150گرم)

-تخم ‌مرغ 4 عدد پنير پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوري

-نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم براي داخل رولت:

پنير پارمزان رنده شده 100 گرم

-کنسرو ذرت 150 گرم(1پيمانه)

-پيازچه ‌ي خرد شده يک سوم پيمانه

-پنيرخامه ‌اي پاستوريزه 50 گرم

طرز تهيه :

سيني يا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتي ‌متر را چرب کرده يا داخل آن کاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب کنيد. 

سير و تره فرنگي را ريز خرد کنيد و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا تره فرنگي نرم شود.  سپس بقيه ‌ي کره را ذوب کنيد. آرد را به آن اضافه نماييد و با حرارت ملايم کمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.  به مخلوط کره و آرد، شير را کم کم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يک دستي به دست آيد و غليظ شود.  زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا کنيد.  سپس زرده‌ ي تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگي و سير، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنيد. مواد را به يک ظرف بزرگ انتقال دهيد.  سفيده ‌ي تخم ‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنيد.  فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ي سانتي‌ گراد گرم کنيد.  مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف کنيد.  حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ي وسط فر به مدت 15- 12 دقيقه حرارت دهيد تا پف کند و سطح آن طلايي شود.  قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به ‌طور يکنواخت روي کاغذ روغني پخش کنيد و رولت را روي کاغذ برگردانيد (اگر براي کف رولت از کاغذ روغني استفاده کرده‌ايد کاغذ را جدا کنيد). مخلوط پيازچه ي خرد شده، ذرت و پنير خامه اي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محکم بپيچيد و گرم سرو نماييد.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

mohamadaminsh

mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان
دسترسی سریع به انجمن ها