عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

مصرف زیاد ماهی پرچرب مانند “ساردین” و “سالمون” موجب کاهش افسردگی در پسران می شود

مصرف زیاد ماهی پرچرب مانند “ساردین” و “سالمون” موجب کاهش افسردگی در پسران می شود
شنبه 30 بهمن 1389  08:40 ق.ظ

مصرف زیاد ماهی پرچرب مانند “ساردین” و “سالمون” موجب کاهش افسردگی در پسران می شود

یک مطالعه که به تازگی در ژاپن انجام شده نشان می دهد مصرف زیاد ماهی پرچرب مانند “ساردین” و “سالمون” به پسران نوجوان کمک می کند کمتر احساس افسردگی کنند. اما این تاثیر در مورد نوجوانان دختر مشاهده نشد.
به نقل از رویترز ، اسیدهای چرب امگا 3 از جمله “ایی.پی.ای”epa و “دی.اچ.ای”dha بیشتر در ماهی چرب یافت می شود.
از آنجا که تصور می شود این مواد غذایی در عملکرد مغز نقش دارد، محققان بسیاری به فکر افتاده اند تا بررسی کنند که آیا مصرف زیاد این مواد خطر افسردگی را کاهش می دهد یا خیر.
بنابراین محققان دانشگاه “توکیو” رژیم های غذایی و میزان افسردگی را در بیش از شش هزار و 500 دانش آموز دبیرستانی 12 تا 15 ساله بررسی کردند.
محققان در مجله “pediatrics” نوشتند: در مجموع 23 درصد از پسران و 31 درصد از دختران علائم افسردگی از جمله احساس بی ارزشی، ناامیدی و اختلال خواب داشتند.
محققان بر اساس پرسش نامه های مصرف غذا و ارزیابی عواملی از جمله سن و سطح تحصیلی والدین متوجه شدند، پسرانی که در رژیم غذایی خود بیشترین میزان مصرف ماهی را داشتند در مقابل آنهایی که ماهی را به کمترین میزان مصرف می کردند، 27 درصد کمتر دچار افسردگی شدند.
همچنینی این مطالعه نشان داد که در میان دختران، روغن ماهی هیچ تاثیری بر افسردگی نداشت.
با وجود این محققان پذیرفته اند که توضیح علت تاثیر متفاوت روغن ماهی بر افسردگی در میان پسران و دختران دشوار است، اما به نکاتی مانند برخورداری از یک نقش ژنتیکی قویتر برای ابتلا به افسردگی در میان زنان در مقایسه با مردان اشاره کردند.
این مطالعه در شماره سپتامبر 2010 مجله pediatrics منتشر شده است.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها