عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

خواص روغن کنجد بر اثر حرارت از بین می رود

خواص روغن کنجد بر اثر حرارت از بین می رود
شنبه 30 بهمن 1389  12:47 ب.ظ

خواص روغن کنجد بر اثر حرارت از بین می رود

یک متخصص تغذیه گفت: روغن کنجد یکی از روغن های اشباع نشده و مفید است که بر اثر حرارت دادن خواص خود را از دست می دهد.
مرتضی صفوی افزود: کنجد به عنوان یکی از دانه های روغنی با ارزش تلقی می شود که از دانه و روغن آن استفاده می شود.
وی گفت: از خواص کنجد می توان به ملین، نرم کننده، آرام کننده، مدر، مقوی، افزایش دهنده شیر مادران شیرده، و قاعده آور اشاره کرد.
این متخصص تغذیه افزود: در پزشکی سنتی از کنجد به عنوان نرم کننده و افزایش دهنده قوای جنسی به کار می گرفتند. مقدار مورد نیاز آن برای ملین و نرم کنندگی 40 تا 100 گرم است که به شکل های مختلف قابل استفاده است.
صفوی گفت: کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و مخصوصا کلسیم است و افرادی که به مصرف شیر رغبت ندارند، می توانند از کنجد برای تأمین کلسیم، روی و آهن استفاده کنند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: روغن کنجد یکی از روغن های اشباع نشده و مفید است، این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی دهد، بلکه مصرف آن موجب کاهش کلسترول خون می شود. روغن کنجد بر اثر حرارت دادن خواص خود را از دست می دهد.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها