عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

رژیم گرفتن دوران بارداری، ضریب هوشی کودک را کاهش می دهد

مصرف ماهی چرب و کاهش ابتلا به بیماری های چشمی
شنبه 30 بهمن 1389  01:22 ب.ظ

مصرف ماهی چرب و کاهش ابتلا به بیماری های چشمی

محققان استرالیایی می گویند: مصرف غذاهای سرشار از امگا3 برای تقویت چشم تاثیر به سزایی دارد.
این محققان می گویند، غذاهای سرشار از امگا3، مانند ماهی چرب در پیشگیری از بیماری «تحلیل نقطه ماکولار چشم» که با بالا رفتن سن شایع می شود، نقش قابل توجهی دارد.
نتایج حاصله از بینایی سنجی که در دانشگاه ملبورن صورت گرفت و در نشریه سالانه بینایی سنجی نیز به چاپ رسید حاکی از آن است که مصرف امگا3 می تواند احتمال خطر ابتلا به "تحلیل نقطه ماکولار چشم" که با افزایش سن ایجاد می شود را تا یک سوم کاهش دهد. با این حال پژوهشگران استرالیایی مصرف زیاد امگا3 را تنها به این دلیل توصیه نمی کنند.
آمارها نشان می دهد که در حال حاضر حدود 500 هزار نفر در انگلیس، به نوعی به این عارضه چشمی مبتلا هستند.
افراد مبتلا به این عارضه چشمی که بیشتر بالای 60 سال دارند اغلب توانایی دید جزئی را از دست می دهند و در صورت تشدید بیماری ممکن است بینایی خود را نیز از دست بدهند.
به این ترتیب پژوهشگران برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ناشی از افزایش سن و نیز کند کردن روند سرعت آن، مصرف دو نوبت ماهی چرب در هفته را توصیه می کنند

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها