عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

گنجاندن روغنهای گیاهی در سبد غذایی ، زمینه ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد

گنجاندن روغنهای گیاهی در سبد غذایی ، زمینه ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد
شنبه 30 بهمن 1389  01:29 ب.ظ

گنجاندن روغنهای گیاهی در سبد غذایی ، زمینه ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد

مردم متوجه ضررهای روغن جامد شده اند و با گنجاندن روغنهای گیاهی در سبد غذایی خود زمینه ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهند.
رئیس دانشگاه یاسوج درمورد نقش مصرف مواد غذایی نا سالم در بیماریهای قلبی عروقی گفت : میزان مصرف روغن های جامد در کشور حدود 80 در صد بود که طی یکسال گذشته در این زمینه کار های فرهنگی خوبی شده است و حالا مصرف روغنهای جامد به 50در صد رسیده است و این 30 درصد براحتی بدست نیامد مگر با اطلاع رسانی شبکه های استانی صدا و سیما و رسانه ملی که تاثیر گذاربوده اند.
نبوی زاده که در سالروز افتتاح شبکه استانی دنا طی نشست مشترک بامدیر کل صداو سیمای مرکز استان سخن می گفت، به افزایش اورژانس های جادهای در کاهش سوانح اشاره کرد و افزود: به ازای هر 30 کیلومتر در جاده های استان یک پایگاه اوژانس 115 جاده ای وجود دارد که میانگین کشوری آن 50 کیلومتر است و این به لحاظ جلوگیری از سوانح و حوادث جاده ای نقش مهمی را ایفا می نماید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود : استان کهگیلویه وبویراحمد به لحاظ برخورداری از اورژانسهای جاده ای درکشور مقام دوم را بعد از استان مازندران داراست .

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها