عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

شست و شوی سطح خارجی تخم مرغ، باعث نفوذ آلودگی به داخل آن می شود

شست و شوی سطح خارجی تخم مرغ، باعث نفوذ آلودگی به داخل آن می شود
شنبه 30 بهمن 1389  02:33 ب.ظ

شست و شوی سطح خارجی تخم مرغ، باعث نفوذ آلودگی به داخل آن می شود

همایش علمی اجرایی «تخم مرغ سالم، محصولات قنادی سالم» به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری اتحادیه قنادان تهران و انجمن صنفی تولید کنندگان تخم مرغ شناسنامه دار ایران امروز در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر محمد شمس اردکانی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سلامت را اصلی ترین عنصر توسعه ملت ها دانست و گفت: بحث تغذیه یکی از مهم ترین عوامل ایجاد و نگهداری سلامتی است و نقش زیربنایی در حفظ سلامت جامعه دارد. وی درباره مدیریت نظام بر مواد غذایی اظهار کرد: وظیفه ما در معاونت غذا و دارو، نظارت و بازرسی بر مواد غذایی برای تامین سلامت آن ها است و اطلاع رسانی علمی هم در همین راستا انجام می شود. همچنین دکتر فرزاد طلاکش، دبیر انجمن تولیدکنندگان تخم مرغ شناسنامه دار ایران در بخش دیگری از همایش درباره آمار تولید تخم مرغ در ایران و جهان گفت: میزان تولید تخم مرغ صنعتی در جهان 65 میلیون تن است که 750 هزار تن از آن در ایران تولید می شود. وی ادامه داد: در حال حاضر هفت کارخانه مجهز پاستوریزاسیون با ظرفیت 50 تن در ایران مشغول به کار هستند. طلاکش درباره انتقال آلودگی به درون تخم مرغ ها اظهار کرد: حدود 18 هزار منفذ در پوست تخم مرغ وجود دارد که آلودگی های شیمیایی از طریق هوا، دست و ... از این طریق وارد تخم مرغ می شود. آلودگی در سطح تخم مرغ شامل ترشحات خونی، پر، مدفوع و گرد و خاک به طور کامل در اثر شست و شو مرتفع نشده و امکان انتقال آلودگی های یاد شده به محصول وجود دارد. وی ادامه داد: گاهی شست و شوی سطح خارجی تخم مرغ باعث می شود آلودگی راحت تر به فضای داخلی نفوذ کند که این مسئله برای سلامت مصرف کننده خطر جدی به دنبال دارد. دکتر طلاکش هدف اصلی شناسنامه دار کردن تخم مرغ های تولیدی در کشور را ارتقای سطح کیفی و بهداشتی تخم مرغ و فرآورده های آن دانست و عنوان کرد: برای رفع مشکلات ناشی از انتقال آلودگی و بیماری از طریق تخم مرغ می توان به مدیریت صحیح و به کارگیری روش های نوین از جمله پاستوریزاسیون تخم مرغ، انجماد، تهیه پودر تخم مرغ و استفاده از آنزیم در تغذیه طیور اشاره کرد.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها