عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

براني اسفناج با گل سرخ

براني اسفناج با گل سرخ
شنبه 30 بهمن 1389  02:54 ب.ظ

 

مواد اولیه :

     آب يك پيمانه
     اسفناج دو كيلوگرم
     ماست كمي ترش يك كيلوگرم
     زعفران آب‌كرده يك قاشق چايخوري
     نمك و فلفل به ميزان لازم
     گل سرخ و روغن از هر کدام دو قاشق غذاخوري
     نعنا و آويشن از هر كدام يك قاشق غذاخوري



طرز تهيه:

 ابتدا اسفناج را شسته و خرد كرده و آن را با آب بپزيد؛ به حدي كه آب آن گرفته شود. نمك و فلفل ريخته و با روغن سرخ كنيد و بعد زعفران آب‌كرده را ريخته نعنا، آويشن و گل سرخ را هم اضافه كنيد. سپس از روي حرارت بر داريد تا خنك شود. حالا ماست را به اندازه لازم به اسفناج بيفزاييد و داخل يك ظرف در بسته ريخته و در يخچال بگذاريد و همراه غذا ميل كنيد.


راسخون مونس دلها

benhour

benhour
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 936
محل سکونت : خراسان رضوی
دسترسی سریع به انجمن ها