عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

تارت سيب آلماني

تارت سيب آلماني
شنبه 30 بهمن 1389  02:58 ب.ظ

 

مواد اولیه :

     آرد 250 گرم
     مايه خميرفوري و شکر از هر کدام يك قاشق سوپخوري
     شير ولرم نصف پيمانه
     تخم‌مرغ يك عدد
     كره آب كرده 30گرم



مواد لازم رويه تارت: 

 آرد 350 گرم
 سيب    يك كيلوگرم
 وانيل   1/8قاشق چايخوري
 شكر  200  گرم
 كره  آب‌شده   200 گرم
 كشمش پلوئي  100 گرم

طرز تهيه: 

مايه خمير، شير و يک قاشق شكر را در ظرفي مخلوط كرده در آن را بسته تا مايه خمير عمل كند (10-5 دقيقه). داخل كاسه‌اي آرد را ا لك كرده  و ميان آن را گود كنيد. تخم‌مرغ، كره آب‌شده و مايه خمير را در وسط آرد ريخته و به آرامي‌  مواد را مخلوط كرده تا خمير به دست بيايد.  روي خمير را پوشانده و در جاي گرم 30 دقيقه استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.

سيني فر را چرب كرده و سيب‌ها را پوست كنده و هلالي برش بزنيد.  فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كرده سپس به كمك وردنه خمير را روي سطح آرد پاشي شده باز كنيد و در سيني قرار دهيد، سيب‌ها را كنار هم روي خمير بچينيد.

در كاسه‌اي آرد، شكر، وانيل و كره را مخلوط كنيد تا مثـل خرده نان گلوله گلوله شود مخلوط را روي سيب‌ها بپاشيد و در نهايت روي تارت كشمش بريزد.  اين تارت را به مدت 30-20 دقيقه در فر بپزيد و پس از خنك شدن با چاقو برش دهيد.



راسخون مونس دلها

benhour

benhour
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 944
محل سکونت : خراسان رضوی
دسترسی سریع به انجمن ها