عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

نافله خوزستاني

نافله خوزستاني
شنبه 30 بهمن 1389  03:00 ب.ظ

 

مواد اولیه :

     گوشت چرخ‌كرده و آردنخودچی از هر کدام 500 گرم
     پياز بزرگ چهار عدد
     نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
     سركه يك فنجان كوچك
     شكر دو فنجان
     روغن يا كره و نعنا به ميزان لازم
     آب پنج پيمانه



طرز تهيه: 

 گوشت چرخ‌كرده را همراه با دو عدد پياز رنده‌شده، آرد نخودچي، نمك، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط كرده و به ميزاني آب اضافه شود كه مايه شل نشود و حالت انعطافي داشته باشد. مواد را ورز دهيد بعد در روغن سرخ كنيد. مي‌توانيد به شكل دايره‌هاي كوچك درست كرده، وسط آن را خالي و در روغن سرخ كنيد. دو عدد پياز ديگر را به صورت نگيني سرخ‌كرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساييده و در آب بريزيد. سركه و شكر را اضافه كرده و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد بعد نافله‌هاي سرخ‌شده را درون مواد آبكي قرار دهيد تا با حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه جوش بزند.


راسخون مونس دلها

benhour

benhour
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 943
محل سکونت : خراسان رضوی
دسترسی سریع به انجمن ها