عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله: بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. میزان الحکمه

استفاده از روغن نباتی و دنبه در نان روغنی باعث ترش کردن می شود

استفاده از روغن نباتی و دنبه در نان روغنی باعث ترش کردن می شود
شنبه 30 بهمن 1389  03:53 ب.ظ

استفاده از روغن نباتی و دنبه در نان روغنی باعث ترش کردن می شود

به گفته یک فوق تخصص تغذیه، استفاده از روغن نباتی و دنبه در تهیه نان روغنی، سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد.
دکتر کیومرث دانشور اظهار داشت: متاسفانه در تهیه برخی از نان های روغنی و حتی سوخاری از روغن هایی با کیفیت پایین مانند روغن جامد و حتی دنبه استفاده می شود که این مسئله سلامت مصرف کننده را به مخاطره می اندازد.
وی افزود: نان روغنی در صورتی که با روغن های مناسب نظیر امگا 6، امگا 3 و روغن مایع تهیه شود می تواند یک ماده عذایی مناسب باشد.
وی گفت: با مصرف نان های روغنی که در تهیه آن از روغن هایی با کیفیت پایین استفاده شده به سرعت متوجه کیفیت پایین نان روغنی می شویم زیرا یک ساعت بعد از مصرف احساس بدی به مصرف کننده دست می دهد و به اصطلاح ترش می کند.
دکتر دانشور افزود: این حالت شده به علت کیفیت نامطلوب روغن است، اما اگر در تهیه نان روغنی از روغنهای با کیفیت استفاده شود می توان مصرف نان روغنی را حتی برای کاهش وزن توصیه کرد.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها