عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

اثرات سلامت بخش غذاهای عملگرا در بدن انسان

اثرات سلامت بخش غذاهای عملگرا در بدن انسان
شنبه 30 بهمن 1389  04:23 ب.ظ

اثرات سلامت بخش غذاهای عملگرا در بدن انسان

اثرات سلامت بخش غذاهای عملگرا در بدن انسان
مدیر تحقیقات و طراحی شرکت صنایع شیر ایران «پگاه»گفت :طبق تعریف فائو و سازمان بهداشت جهانی ، پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های زنده ای هستند که در صورت مصرف به مقدار کافی می توانند اثرات سلامت بخشی روی میزبان خود داشته باشند. غذاهای حاوی این پروبیوتیک ها که مهمترین بخش غذاهای عملگرا را تشکیل می دهند اثرات سلامت بخش متعددی در بدن دارند.
دکترعلی اکبریان در خصوص "پروبیوتیک ها" اظهار داشت: تولید فرآورده های لبنی عملگرا جهت ارتقای سطح سلامت جامعه ، از جمله فعالیت های تحقیقاتی شرکت صنایع شیر ایران است . محصولات جدیدی مانند ماست پروبیوتیک (پروماس) ، بستنی پروبیوتیک ، پنیر پروبیوتیک ، شیر کم لاکتوز ، ماست بستنی ، ماست میوه ای و کفیر توسط این شرکت تولید وبه بازار عرضه شده است.
وی اخذ گواهینامه های معتبر بین المللی " ایزو 9001 ، 14000،17025،18001و 22000 " ، " haccp " و" ims " ، کسب نشان های ملی مانند "نشان حلال" ، "سیب سبز" ،" تندیس سیب طلایی" ، " واحد نمونه استاندارد" ، "نشان ملی واحد نمونه اداره نظارت" ، "صنعت سبز برگزیده" در سطح ملی و ثبت چند اختراع در حوزه تولید محصولات لبنی در نتیجه فعالیت های تحقیقاتی را از مهمترین موفقیت های شرکت صنایع شیر ایران که در هر سه دوره برگزاری جشنواره برترین های تحقیق و توسعه صنایع غذایی از واحدهای برتر تحقیق و توسعه شناخته شده است ، نام برد.
مدیر تحقیقات وطراحی شرکت صنایع شیر ایران درباره فعالیت های تحقیقاتی و توسعه ای شرکت گفت : حدود 40 طرح پژوهشی با همکاری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی طی مدت پنج سال در شرکت صنایع شیر ایران صورت گرفته است. با همکاری دانشگاه تهران ، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات ، دانشگاه ارومیه ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دانشگاه شهید بهشتی به اجرای طرح های تحقیقات و توسعه شرکت صنایع شیر اقدام کرده ایم.
وی قسمتی از فعالیت های پژوهشی را به صورت دهها مقاله ارائه شده در کنگره های ملی بین المللی و حتی مجلات دارای رتبه علمی (isi) ثبت چند اختراع در حوزه تولید محصولات لبنی و همچنین مشارکت این شرکت در چندین جشنواره ، کنفرانس وهمایش علمی نظیر حمایت از "کنفرانس ملی پروبیوتیک ها و غذاهای عملگرا" عنوان کرد.
اکبریان اظهار امیدواری کرد: تجربه نشان داده است که شرکت هایی که به امر تحقیقات و توسعه محصولات جدید اهمیت بیشتری می دهند در دنیا موفق تر و پیشرو تر بوده اند .

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها