عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر کس حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار اوست. بحارالأنوار، ج43، ص261

طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت

طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت
یک شنبه 1 اسفند 1389  09:44 ب.ظ

Cake 57488 طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت

این نوع کیک شامل شکلات به میزان فراوانی است که روی آن را هم یک لایه شکلات می گیرد.

 

 

زمان: ۴۵ دقیقه
زمان کلی: با سرد شدن کیک ۱ ساعت و نیم
مواد لازم:
یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابه
یک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابه
دو فنجان آرد
یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و یک دوم فنجان شکر
دو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ
۶ اونس( هر اونس برابر با ۳۱/۱گرم) شکلات آب شده
۱ قاشق چای خوری وانیل
۱ فنجان سرشیر*** کم چرب
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تا ۸ اینچ(هر اینچ معادل ۲/۵۴ سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.
با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.
مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.
از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید
زمان: ۴۵ دقیقهزمان کلی: با سرد شدن کیک ۱ ساعت و نیممواد لازم:یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابهیک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابهدو فنجان آردیک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودریک دوم قاشق چای خوری جوش شیرینیک دوم قاشق چای خوری نمکیک و یک دوم فنجان شکردو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ۶ اونس( هر اونس برابر با ۳۱/۱گرم) شکلات آب شده۱ قاشق چای خوری وانیل۱ فنجان سرشیر*** کم چرب
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تا ۸ اینچ(هر اینچ معادل ۲/۵۴ سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید

زمان: ۴۵ دقیقهزمان کلی: با سرد شدن کیک ۱ ساعت و نیممواد لازم:یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابهیک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابهدو فنجان آردیک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودریک دوم قاشق چای خوری جوش شیرینیک دوم قاشق چای خوری نمکیک و یک دوم فنجان شکردو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ۶ اونس( هر اونس برابر با ۳۱/۱گرم) شکلات آب شده۱ قاشق چای خوری وانیل۱ فنجان سرشیر*** کم چربفر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تا ۸ اینچ(هر اینچ معادل ۲/۵۴ سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید
زمان: ۴۵ دقیقهزمان کلی: با سرد شدن کیک ۱ ساعت و نیممواد لازم:یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابهیک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابهدو فنجان آردیک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودریک دوم قاشق چای خوری جوش شیرینیک دوم قاشق چای خوری نمکیک و یک دوم فنجان شکردو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ۶ اونس( هر اونس برابر با ۳۱/۱گرم) شکلات آب شده۱ قاشق چای خوری وانیل۱ فنجان سرشیر*** کم چربفر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تا ۸ اینچ(هر اینچ معادل ۲/۵۴ سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

Mehdi900

Mehdi900
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 6667
محل سکونت : بوشهر
دسترسی سریع به انجمن ها