عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

آموزش طرز تهیه لواشک انار

آموزش طرز تهیه لواشک انار
یک شنبه 1 اسفند 1389  09:44 ب.ظ

newfun ir lavashak آموزش طرز تهیه لواشک انار

 

مواد لازم

دانه انار ۱ کیلو

روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق مرباخوری

 

 

نمک را روی دانه های انار ریخته و به مدت ۲ ساعت می گذاریم تا بماند. سپس آنرا بلندر می کنیم . از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از این مدت می گذاریم تا خنک شود. داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.
نکته : اگر می خواهید رنگ لواشک تیره تر شود و زودتر خشک شود آب انار را به مدت ۳۵ دقیقه بجوشانید. برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر ۲۰۰ گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه های انار بلندر کنید.

نمک را روی دانه های انار ریخته و به مدت ۲ ساعت می گذاریم تا بماند. سپس آنرا بلندر می کنیم . از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از این مدت می گذاریم تا خنک شود. داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.نکته : اگر می خواهید رنگ لواشک تیره تر شود و زودتر خشک شود آب انار را به مدت ۳۵ دقیقه بجوشانید. برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر ۲۰۰ گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه های انار بلندر کنید.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

Mehdi900

Mehdi900
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 6667
محل سکونت : بوشهر
دسترسی سریع به انجمن ها