عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

آموزش درست کردن ترشی لیمو

آموزش درست کردن ترشی لیمو
یک شنبه 1 اسفند 1389  10:00 ب.ظ

31818752 آموزش درست کردن ترشی لیمو

مواد لازم :

 

لیموی تازه                          ۵۰۰ گرم

فلفل تند قرمز                      ۳ عدد

زردچوبه                              یک قاشق غذاخوری

نمک                                 یک و نیم قاشق غذاخوری

فلفل دلمه رنگی                  ۱ عدد

 

ابتدا لیموی سالم بدون لک  را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم . هر لیمو را شش قسمت می کنیم. تخم های آن را در می آوریم.

اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند.

ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.

این ترشی تند است و در عربستان تهیه میشود و آن را تند تهیه می کنند.

تکه های لیمو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و فلفل قرمز ، زردچوبه، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم و یک پارچه روی ظرف میکشیم و ۳ روز بیرون از یخچال میگذاریم بماند گهگاهی مواد را با قاشق یا هر وسیله خشک دیگر هم مینزنیم.

دقت کنید قاشقی که مواد را با آن هم میزنیم باید حتماً خشک باشد و آبدار نباشد.

بعد از ۳ روز که مواد را خوب هم زده ایم و آب غلیظی در آن ایجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.

این ترشی در یخچال و جای خنک بعد از ۲ ماه می رسد و در جای گرم بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.

این تشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.

تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.

برای خوب جلوه دادن این ترشی میتوان فلفل سبز تازه یا فلفل دلمه نیز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثیری در طعم آن ندارد و فقط برای ظاهر آن است.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

Mehdi900

Mehdi900
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 6667
محل سکونت : بوشهر
دسترسی سریع به انجمن ها