عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

نماد سلامتي در ايران بايد از سيب به شير تغيير يابد

نماد سلامتي در ايران بايد از سيب به شير تغيير يابد
دوشنبه 2 اسفند 1389  08:45 ب.ظ

مادر‌ِ شير ايران:
نماد سلامتي در ايران بايد از سيب به شير تغيير يابد

خبرگزاري فارس: بانوي پيشكسوت ترويج فرهنگ افزايش سرانه مصرف شير در ايران (مادر‌ِ شير ايران) گفت: نماد سلامتي در ايران بايد از سيب به شير تغيير يابد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، ثريا نواب‌پور در همايش نقش شير در تغذيه دانش‌آموزان و خانواده‌ها كه با مشاركت كارشناسان سلامت شركت پالايش نفت بندرعباس، مشاور عالي مدير عامل صنايع شير ايران برگزار شد، اظهار داشت: افزايش سطح آگاهي كارشناسان مسئول تغذيه، بهداشت مدارس و صنايع، بهداشت خانواده و آموزش سلامت مديران و دبيران مدارس سازمان آموزش و پرورش مي‌تواند از جمله دلايل برگزاري اين‌گونه همايش‌ها باشد.
وي ادامه داد: آشنايي با فوايد تغذيه با شير و فرآورده‌هاي شيري پاستوريزه، براي كاركنان صنايع كه سلامت جسمي و ذهني و رواني آنان با تغذيه سالم ارتباط تنگاتنگ دارد بسيار ضروري است.
نواب‌پور كه به دليل چندين دهه تلاش براي افزايش سرانه مصرف لبنيات در سبد غذايي خانوارها به مادرِ شير ايران شهرت دارد، تصريح كرد: بي ترديد امروزه شير و فرآورده‌هاي شيري پاستوريزه در راستاي تأمين سلامت در نيل به توسعه پايدار نقش محوري دارد و با تأمين سلامت مي‌توان ابعاد اجتماعي، رواني و معنوي جامعه سالم را بنيان نهاد.
وي افزود: اين آرمان زماني تحقق مي‌يابد كه تمامي نهادهاي دولتي، غير دولتي و خصوصي با يك رسالت مشترك و همكاري تنگاتنگ در اين راستا اهتمام ورزند.
نواب‌پور در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه در اروپا و امريكا به دليل كمبود مصرف ميوه از سيب به عنوان نماد سلامتي در برنامه‌هاي ترويجي و فرهنگي سلامت استفاده مي‌شود، ابراز داشت: متاسفانه از اين نماد در كشوري همانند ايران كه مصرف سرانه ميوه در آن بر خلاف اقلامي همانند لبنيات بالاست نيز استفاده مي‌شود.
وي با اشاره به اهميت بومي‌سازي برنامه‌ها و سياست‌هاي ترويجي الگوهاي غذايي در كشور ادامه داد: به نظر مي‌آيد بهتر است كه در برنامه‌هاي ترويجي و براي آغاز بايد از تغيير علامت سيب به شير با هدف پررنگ كردن اهميت مصرف شير، در كشور استفاده كرد.
نواب‌پور با بيان اينكه مصرف شير و فرآورده‌هاي آن در كشور از بسياري از كشورهاي توسعه يافته كمتر است افزود: اميد است با ترويج برنامه‌هاي مربوطه سرانه اين ماده غذايي در كشور به حد ميانگين جهاني نزديك شود.
حسن چمني مشاور عالي مدير عامل صنايع شير ايران نيز در ادامه گفت: اين همايش به منظور ايجاد برنامه آموزشي در راستاي تغيير نگرش دانش آموزان، كاركنان و خانواده‌ها در مورد مصرف شير و فرآورده‌هاي شيري و توجه به فرهنگ صحيح مصرف غذا بر پا شده است.
در اين همايش آموزشي نمودارهاي رشد جسمي و ارتباط آن با مصرف شير در اختيار خانواده‌ها و كاركنان شركت پالايش نفت بندرعباس قرار گرفت و كارشناسان تغذيه با توجه به گروه سني آنها به پرسش‌هاي مطرح شده در رابطه با ميزان مناسب مصرف روزانه شير پاسخ‌هاي لازم را ارائه دادند.
انتهاي پيام/خ20/ع

amirpetrucci0261

amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/
دسترسی سریع به انجمن ها