عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

35 درصد نانوايي‌هاي مازندران بهسازي مي‌شوند

35 درصد نانوايي‌هاي مازندران بهسازي مي‌شوند
دوشنبه 2 اسفند 1389  08:45 ب.ظ

مدير توزيع و فروش شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 2 كشور:
35 درصد نانوايي‌هاي مازندران بهسازي مي‌شوند

‌خبرگزاري فارس: مدير توزيع و فروش شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 2 كشور گفت: ظرف يك سال آينده 35 درصد از نانواني‌هاي مازندران بهسازي مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري، محمود كاظمي‌نژاد در جلسه اتحاديه نانوايي‌هاي مازندران اظهار داشت: براساس تفاهمنامه بين تامين اجتماعي و سازمان غله كشور، 60 هزار واحد خبازي در كشور با دارا بودن 150 هزار نفر شاغل طي پنج سال آموزش مي‌بينند.
وي ميزان هزينه پيش‌بيني شده براي آموزش توليدكنندگان نان در كشور را 10 ميليارد تومان عنوان كرد و بيان داشت: شاغلان 4 هزار و 600 نانوايي مازندران در اين طرح طي پنج سال آموزش مي‌‌بينند.
كاظمي‌نژاد با بيان اينكه هزينه آموزش 10 هزار و 500 نفر شاغل در نانوايي‌هاي مازندران 600 ميليون تومان است، گفت: براي ارتقاي كيفيت توليد نان در مازندران از خبازان نمونه و مورد تاييد شركت غله نيز در اين طرح استفاده مي‌شود.
وي با اعلام اينكه اعتبار مناسب براي آموزش خبازان در اين طرح در نظر گرفته شده است، عنوان داشت: پرداخت تهسيلات هدفمند‌سازي يارانه‌ها به نانوايي‌هاي تعلق مي‌گيرد كه در اين طرح مشاركت همه‌جانبه داشته باشند.
مدير توزيع و فروش شركت غله منطقه دو كشور با بيان اينكه تاكنون 3 ميليارد و 400 ميليون تومان تسهيلات يارانه‌اي با بهره سه درصد به بيش از يك‌هزار توليدكنندنان در مازندران پرداخت شد، افزود: ظرف يك سال آينده 35 درصد از نانواني‌هاي مازندران بهسازي مي‌شوند.
وي خاطرنشان كرد: سامانه پيامك اعلام كيفيت نان در مازندران راه‌اندازي شد و مشتريان نانوايي‌ها با ارسال پيامك به اين سامانه در مورد كيفيت نان واحد توليدي اظهارنظر كنند و نتايج اين نظرسنجي در سر در نانوايي‌‌ها نصب مي‌شود.
وي با اعلام اينكه واحد‌هاي خبازي در مازندران درجه‌بندي مي‌شوند، تصريح كرد: توليدكنندگان نان براي اينكه از بازار رقابتي كه قانون هدفمندكردن يارانه در كشور ايجاد كرد عقب نماند بايد در طرح آموزش مشترك فني و حرفه‌اي و شركت غله مشاركت همه جانبه داشته باشند.
كاظمي‌نژاد خاطرنشان كرد: 78 درصد نان توليد شده در مازندران بربري است و درخواست مشتريان از توليدكنندگان نان بايد به سمتي برود كه ارتقاي كيفيت نان به لحاظ داشتن مواد مغذي را خواستار باشند.
وي با اعلام اينكه آموزش ارتقاي كيفيت نان در مازندران از 21 دي ماه در مازندران شرع شد و تا دي ماه سال 90 ادامه داد، گفت: در برنامه‌هاي آموزشي سعي مي‌شود آخرين مطالب و كاربردي‌ترين مطالب تهيه و آموزش داده شود.
كاظمي‌نژاد با اشاره به اينكه در ابتداي شروع طرح هشت شهر استان مازندران به عنوان پايلوت در نظر گرفته شد، اظهار داشت: 40 ساعت آموزش براي هر نفر در طي شش روز در نظر گرفته شد كه چهار روز آموزش تئوري و دو روز نيز آموزش علمي در برنامه كاري گروه آموزشي قرار دارد.
وي در پايان گفت: براي اينكه در توليدكنندگان در عرضه و توليد نان دچار كوتاهي نشوند زمان و تاريخ آن توسط اتحايه‌ها مشخص شود.
انتهاي پيام/ج20/ع

amirpetrucci0261

amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/
دسترسی سریع به انجمن ها