عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

استفاده از شبكه و عمل Sharing

استفاده از شبكه و عمل Sharing
دوشنبه 2 اسفند 1389  10:55 ب.ظ

استفاده از شبكه و عمل Sharing


اگر شبكه يك سايت درست راه اندازىشده باشد و مشكلى نباشد، هنگاميكه شما دو بار روى آيكون Network Neighborhood كليك مىنماييد قادر خواهيد بود كامپيوترهاى موجود را در گروه كارى خود Workgroup را مشاهده نماييد و با كليك روى كامپيوتر مورد نظر وارد آن شده و از برنامه هاى مشترك آن (Shared ) استفاده نماييد.

 توجه: حتما" كامپيوتر مورد نظر نيز روشن باشد و ضمنا" برنامه ای را share كرده باشد.

چگونه مىشود برنامه اى را share نمود كه ديگران نيز به آن از كامپيوتر ما دسترسى داشته باشند؟
نكته مهم: فقط درايوها ( floppy A;c:و d:; Cd-rom) ، سىدى و پوشه ها قابل اشتراك هستند ودر صورتى كه بخواهيم فايل يا سندى را share نماييم، حتما" ابتدا آنرا در پوشه اى قرار دهيم.

براى عمل Sharing روى درايو و يا پوشه مورد نظر كليك راست نموده و گزينه Sharing را انتخاب مىكنيم. پنجره اى باز مىشود كه درقسمت دكمه راديويى Shared as كليك مىنماييم.
 
مىتوانيم در بخش Comment نام يا توضيح خاصى جهت اطلاع افرادى كه آن پوشه را مىبينند بنويسيم. (مثلا" CD-Rom ). و با زدن دكمه Ok، پوشه يا درايو ما به شكل يك دست خواهد شد كه نشان مىدهد اين پوشه ما مشترك قرار داده شده است. و در صورتى كه مجددا" بخواهيم آنرا از حالت اشتراك دربياوريم تا كامپيوترهاى ديگر به آن دسترسى نداشته باشند، كافى است مجددا" روى آن كليك راست نموده و گزينه Not Shared را انتخاب نماييم. با زدن Ok از حالت اشتراك در آمده وشکل دست نيزاز روی آيکون Share شده، پاك خواهد شد.

در پنجره باز شده shared سه گزينه در بخش پايين، وجود دارد كه بطور پيش فرض هميشه گزينه Read only يا فقط خواندنى فعال است. وبه كاربرى كه از فايل مشترك استفاده مىكند، فقط اجازه مىدهد آنرا ديده، در صورت لزوم براى خود كپى نماييد ولى حق ويرايش، حذف و يا تغييراتى در آنرا ندارد.
امًا اگر گزينه Full و يا Depended on the password ،را انتخاب نماييم و در جلوى كادر آنها پسووردى درج كنيم و به كاربر كامپيوتر ديگر دهيم. او قادر خواهد بود با دادن رمز درخواستى تغييرات مورد لزوم را نيز بر روى آن وارد نماييد، لذا دقت كنيد در صورت عدم نياز هميشه از گزينه Read only استفاده نماييد.


چند تذكر:
اگر سىدى رام خود را Share نماييد مىتوانييد از كامپيوترهاى ديگر از آن استفاده نماييد و برنامه هاى موجود در آنرا در كامپيوترهاى ديگر كپى نموده و يا نصب كرده استفاده نماييد ولى اگر برنامه اى را نصب نماييد كه احتياج به سي دى داشته باشد بايد همواره كامپيوتر مورد مشترك روشن بوده و آماده دادن اطلاعات باشد. ( توجه شود كه سىدى های اجرايی كه احتياج به سىدى دارند را بايد در سىدى رام هر دستگاه جداگانه گذاشته و اجرا نماييد و نمىتوانيد از چند دستگاه به اجراى آن در يك سيستمم اقدام نماييد.)
اگر از كامپيوترى برنامه اى سنگين و طولا نى را براى كامپيوترهاى مختلف مىخواهيد كپى نماييد چون اين عمل كار آن كامپيوتر را بسيار كند مىكند دريك لحظه اجازه دهيد 1 يا 2 دستگاه اين عمل را انجام دهد. و سپس ميتوانيد جهت سرعت دادن به كار از آن 2 دستگاه نيز جهت اشتراك گذارى استفاده نماييد و سرعت كار را افزايش دهيد.
مواظب باشيد در وسط عمل كپي و يا نصب ،كسي كامپيوتر مشترك دهنده فايل را خاموش ننمايد.

در هنگام بستن كامپيوتر اگر پيامى بدين مضموم :
There are one(2,3,..) users using your computer.
ظاهر شود، نشان مىدهد كه يك يا چند كامپيوتر ديگر دارند از برنامه هاى کامپيوتر شما استفاده مىنمايند، لذا منتظر و يا مطمئن شويد كه ديگر به كامپيوتر شما متصل نبوده و كارى ندارند و سپس اقدام به خاموش نمودن سيستم نماييد.

بررسى ساير گزينه هاى Network neighborhood
اگر روى آيكون شبكه يا Network neighborhood كليك راست نماييد گزينه هاى ديگرى را علاوه بر Properties مشاهده خواهيد نمود. 
          

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

mohamadaminsh

mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان
دسترسی سریع به انجمن ها