عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

كوفته تودلي با مرغ بريان

كوفته تودلي با مرغ بريان
سه شنبه 3 اسفند 1389  11:50 ق.ظ

 

مواد اولیه :

     سبزي كوفته (تره، جعفري، گشنيز، ريحان، نعنا، ترخان، مرزه و شويد) دو كيلوگرم
     گوشت چرخ‌كرده يك كيلوگرم
     تخم‌مرغ شش عدد
     آرد نخودچي سه پيمانه
     برنج و لپه پخته‌شده از هر کدام 500 گرم
     نمك، زردچوبه، فلفل، ادويه و دارچين به ميزان لازم
     پياز سرخ‌شده يك پيمانه
     مرغ يك عدد (يك و نيم كيلوگرم)
     رب گوجه‌فرنگي چهار قاشق غذاخوري



طرزتهيه:  

مرغ را شسته و با نمك، زردچوبه، پياز و روغن آغشته كرده و درون آن را با گردو، آلو،  زرشك و جعفري پر كرده، درون سيني فر گذاشته به مدت يك ساعت تا كاملا پخته و برياني شود.

سپس سبزي كوفته خردشده را با برنج، لپه، آرد نخودچي، تخم‌مرغ، ادويه و گوشت كاملا مخلوط كرده و ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند. حالا از نصف مايه برداشته روي ميز كار به صورت دايره پهن كرده مرغ بريان را وسط آن گذاشته و با بقيه مواد آن را بپوشانيد و مثل يك توپ گرد در آوريد. سپس داخل يك پارچه تنظيف گذاشته و آن را ببنديد تا كوفته در موقع پخت باز نشود. سپس پيازداغ را با رب گوجه‌فرنگي مخلوط كرده و سرخ كنيد. پنج ليوان آب، نمك و فلفل درون يك قابلمه متوسط ريخته تا جوش بيايد سپس آهسته كوفته را درون آب قرار داده و حرارت اجاق را كم كنيد. زمان پخت اين كوفته 45 دقيقه است. مي‌توانيد براي چاشني مقداري آبليمو و آبغوره ريخته و بعد درون يك ظرف دلخواه، كوفته را گذاشته و پارچه تنظيف را از آن جدا كرده و مقدار آب باقي مانده را روي آن  ريخته و ميل كنيد.

مواد لازم داخل مرغ: 

 آلو، گردو، جعفري و زرشك به ميزان لازم

طرز تهيه:  

 همه مواد را با هم مخلوط كرده و داخل مرغ قرار دهيد.



راسخون مونس دلها

benhour

benhour
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 936
محل سکونت : خراسان رضوی
دسترسی سریع به انجمن ها