عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

روش کنسرو کردن سبزیجات در روغن

روش کنسرو کردن سبزیجات در روغن
سه شنبه 3 اسفند 1389  07:38 ب.ظ


تقریبا تمامی انواع سبزیجات را می‌توان به این شکل کنسرو کرد. یک قانون اساسی که باید در این روش آن را رعایت کرد، استفاده از روغن زیتون فراوان و با کیفیت است.

 

 

از جمله بهترین سبزیجاتی که به این روش می‌توان آنها را کنسرو کرد، قارچ، گوجه گیلاسی، نخودفرنگی و بادنجان است، البته بهتر است حین کنسرو کردن به آن برگ‌های معطر سبزیجات و کمی فلفل هم افزوده شود. نحوه کنسرو به این شکل بسیار ساده است. بعد از آنکه سبزیجات شسته، خشک و به شکل دلخواه خرد شد، باید آنها را در آب جوش و سرکه برای چند دقیقه جوشاند و بعد روی کاغذهای جذاب آب پهن کرد تا آب اضافه آنها گرفته شود. بعد آنها را در ظروف استریل ریخت و به آن روغن اضافه کرد تا جایی که هیچ فضای خالی و پرهوایی در ظرف باقی نماند. طی چند هفته سبزیجات آماده مصرف می‌شود و تا 12 ماه نیز می‌توان آنها را نگهداری کرد
 منبع:jamejamonline.ir
زمان آخرین مطلب این کاربر: 3ساعت و 39دقيقه قبل
آخرین مطلب این کاربر
جمعه 15/11/1389-16:50
[ نظر به این مطلب ]
hasantaleb ( تعداد مطالب : 6274 ) ( تعداد نظرات : 157 )
ریزه کاری های خانه داری
نگهداری مربا
نظرات این مطلب : 0



بهترین جای نگه داری مربا شیشه های درداری است که به اندازه یک لیوان گنجایش دارند وبه نام «شیشه مربا» معروف اند. ازاین شیشه ها به تعداد کافی بشوییدوخشک کنید. مرباراپس ازقوام آمدن ازروی آتش بردارید وداغ درشیشه بریزید، درشیشه راببندید وشیشه راوارونه بگذارید تاخنک شود؛ به این ترتیب بالای شیشه ودرآن هم به واسطه داغی مربا سترون می شود. سپس بایک پارچه دونم نوچی شیشه هارابگیرید

پس از ریختن شکر، آتش راتیزکنید ودردیگ رابازبگذارید تامرباهرچه زودترقوام بیاید. این کار، بسته به نوع ومقدارمربا از5تا20 دقیقه طول می کشد.
نشانه قوام آمدن مربااین است که اگریک قاشق چای خوری ازشهد آن راروی بشقاب چینی سردبریزیم وبشقاب راخم کنیم شهد روی بشقاب راه نمی افتد. قوام مربارابعضی ازبانوان بایک قطره شهد روی ناخن شست خود آزمایش می کنند.
درپختین مربای فرنگی که معمولا ً به شکل لیته است، سعی براین است که اولا ً رنگ وعطرومزه میوه هرچه بیشترحفظ شود وثانیا ً شهد مرباچسبناک نباشد وکش نیاید، یابه اصطلاح «نخ ندهد». پخت طولانی، به میژه پس ازاضافه شدن شکر، درهردومورد اثرنامساعد دارد. ازاین روپختن ونرم شدن میوه عملی است که باید پیش ازافزودن شکرانجام بگیردوشهد مربادرمدت کوتاهی قوام بیاید، یعنی محلول شکربه درجه معینی ازغلظت برسد.
شکررااگرباحرارت عادی به میوه درحال جوشیدن اضافه کنید طبعا ً ازجوش می افتد ومدتی طول می کشد تابازوبه جوش بیاید. این کارزمان پخت مرباراطولانی می کند ودررنگ وعطرمیوه اثرمی گذارد. به این دلیل مربا سازان فرنگی شکررامدتی درفرداغ می گذارند وسپس به میوه اضافه می کنند، والبته دقت می کنند که شکردرفرذوب نشود.

hamed1368104

hamed1368104
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 3294
محل سکونت : بوشهر
دسترسی سریع به انجمن ها